Sakari Pulkkinen M-Teamiin – päävalmentaja Kalinainen jatkosopimukseen 2025 saakka

Helsinkiläinen M-Team on tehnyt sopimuksen EräViikingeissä torjuneen Sakari Pulkkisen kanssa. Seura tiedottaa samalla jatkaneensa päävalmentajansa Teemu Kalinaisen sopimusta kattamaan ajan kevääseen 2025 saakka.

Maalivahti Sakari Pulkkinen on edustanut EräViikinkejä, sekä sen edeltäjää Tapanilan Erää viimeiset 16 vuotta. Vuonna 1998 syntynyt Pulkkinen on kirjannut tililleen 26 liigaottelua ja 79 peliä Divarissa. Juniorivuosilta hänellä on kaapissa kolme SM-kultaa ja kaksi pronssia.

– Tapanilassa vietetyn 16 vuoden jälkeen on mielenkiintoista päästä haistelemaan uusia tuulia. M-Teamista on huokunut hyvä yhteishenki ja rento tekemisen meininki. Jengissä on entuudestaan monia tuttuja jätkiä ja innolla odotan, että saadaan homma kunnolla käyntiin, Pulkkinen iloitsee.
M-Teamin tulevan kauden maalivahtikolmikon muodostavat Pulkkinen, Marcel Straubhaar, sekä juniorisopimuksella edustukseen nouseva Roope Metsänoja.

– Pulu on rauhallinen ja tekninen maalivahti. Koko maalivahtikolmikkomme on tasapainoinen ja kaudella nähdään, miten kilpailu etenee. Nuorista mukaan noussut maalivahti Roope tekee hyvillä otteillaan tuloaan edustukseen, kertoo M-Teamin päävalmentaja Teemu Kalinainen.

Päävalmentaja Kalinainen allekirjoitti pitkän, kevääseen 2025 asti yltävän jatkosopimuksen helsinkiläisseuran kanssa.

– Olen viihtynyt M-Teamissa todella hyvin. Meillä on joukkueessa arvot, jotka tukevat hyvinvointia ja sama turvallisuus on läsnä myös staffissa, Kalinainen ylistää.

– Seura päivitti strategian vuoteen 2025 ja halusin sitoutua tähän suunnitelmaan. Koen jakavani seuran kanssa samoja arvoja, joten koen olevani kaltaisessani ympäristössä, Kalinainen toteaa.

M-Team on kiinnittänyt viime kaudella Divarin runkosarjan voittoon yltäneen joukkueensa runkopelaajat. Muutamia vahvistuksia etenkin tulevaisuutta silmällä pitäen on vielä luvassa.

– Moottori pysyy kasassa. Muutama osa vaihtuu ja muutamia vielä testataan. Kaiken kaikkiaan uskon näiden päivitysten lisäävän huippunopeutta, Kalinainen uskoo.

Tiedote, kuva ja video: M-Team

Katso näyttävä video Sakari Pulkkisen matkasta Mosalta Rusalle:

Jaa artikkeli