SaiPan Juuso Kekki on Divarin maaliskuun pelaaja

Divarin maaliskuun pelaaja on SaiPan laitahyökkääjä Juuso Kekki. Hän on johtanut lappeenrantalaiset jo F-liigakarsinnan välieriin, jotka SaiPa aloittaa lauantaina Josbaa vastaan.

Lue myös: Mikko Laakso ja Alisa Pöllänen Stadiumin kuukauden pelaajat

– Juuso on ollut koko kauden nuoren joukkueen kantavia voimia, SaiPan päävalmentaja Janne Mälkiä kiittää.
– Nyt kevään tärkeissä peleissä hän pystynyt nostamaan tasoaan entisestään ja tekemään tärkeitä maaleja joukkueelle. Maalien lisäksi Juuso johtaa joukkuetta omalla esimerkillään ja työmoraalillaan. Hän on pelaaja johon valmentajan on helppo luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Juuso Kekki aloitti maaliskuun pelit iskemällä runkosarjan loppuun kaksi maalia ja kolme maalisyöttöä, kun SaiPa kaatoi kotonaan Josban sekä M-Teamin. F-liigakarsinnassa hän teki neljässä ottelussa viisi maalia ja syötti kaksi SaiPan lähettäessä Divarin runkosarjan ykkösen M-Teamin kesälomalle voitoin 3-1.

Vuonna 1999 syntynyt Juuso Kekki nousi NST:n Divari-joukkueen kokoonpanoon kaudelle 2016-2017, ja hän on ehtinyt edustaa NST:tä ja fuusion jälkeen SaiPaa yhteensä 145 Divarin runkosarjan ottelussa tehoilla 149+94=243. Pudotuspeleissä on syntynyt 16 ottelussa 12 maalia ja 11 maalisyöttöä.

Divarin kuukauden pelaajat valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Kuvat: Esa Jokinen ja Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli