Sählyn kuudes virallinen SM-turnaus järjestetään 7. kesäkuuta

Arena Center järjestää virallisen Sählyn suomenmestaruusturnauksen nyt jo kuudennen kerran. Sähly SM2014 –turnauksessa on jopa 13 sarjavaihtoehtoa, 11-vuotiaista E-junioreista aina M45-ikämiehiin asti.

Turnaus alkaa lohkopeleillä, joiden parhaat joukkueet jatkavat taistelua kohti sarjan SM-finaalia. Muiden turnausjoukkueiden ottelut jatkuvat B-pudotuspeleissä ja näin kaikille joukkueille pystytään takaamaan vähintään neljä ottelua samaan hintaan.

Ennakkoilmoittautuminen on nyt käynnissä!
Ennakkoilmoittautujien kesken arvotaan upeita tuotepalkintoja ja keilalahjakortteja joukkueille. Ilmoittaudu mukaan 22.4.2014 mennessä, jopa 100 ensimmäistä ilmoittautunutta joukkuetta palkitaan!

Kerää oma joukkue ja toteuta unelmasi Suomen mestaruudesta!
Osallistuvien joukkueiden ei tarvitse edustaa seuraa, vaan myös kaveriporukat ovat enemmän kuin tervetulleita. Joukkueen koko on 3-6 pelaajaa, joten oman joukkueen kokoaminen on helppoa. Sählyn SM-kisat tarjoavatkin oivan mahdollisuuden kerätä oma ystäväjoukko ja tulla yhdessä sopivaan sarjaan taistelemaan SM-tittelistä.

Paljon oheisaktiviteettejä pelien ohessa
Turnaus ei rajoitu vain pelkästään sählyn pelaamiseen, vaan pelien välissä on mahdollista nauttia myös messukentän antimista, kuten laukaisututkasta ja tarkkuuskisoista. Parhaat palkitaan! Turnauksessa tunnelmaa nostattaa myös ammatti-DJ, aurinkoinen terassi sekä ammattilaisista koostuva kuvausryhmä!

Sähly-SM VIP-Jatkot @ Apollo Live Club
Arena Center & Night People Group tarjoavat aikuisjoukkueille jatkot Apollo Live Clubilla! Jokainen turnaukseen osallistunut joukkue on oikeutettu jatkoille ilmaiseksi sisään VIP-jonon kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: www.sahlysm.fi
Ilmoita joukkueesi 14.5. mennessä, ja ole mukana kesän kuumimmissa SM-kisoissa!

Jaa artikkeli