SäbäkipinäSirkus ensikertaa viikonloppuna Vantaalla - "monipuolista ja hauskaa tekemistä koko perheelle"

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja järjestää toimintaa. Säbäkipinän uusi SäbäkipinäSirkus ilahduttaa lapsia, nuoria ja perheitä tapahtumissa tulevana syksynä.

SäbäkipinäSirkus tuo syksyn tapahtumiin erilaisia hauskoja liikuntavälineitä, joiden kanssa lapset, nuoret ja perheet pääsevät liikkumaan. Tavoitteena on hauska ja monipuolinen liikunta ja aktiviteettialue osaksi syksyn huipputapahtumia. SäbäkipinäSirkus mahdollistaa liikkumisen muiden lasten kanssa ajatuksella: kuka vaan, mistä vaan, miten vaan. Tärkeintä on, että annamme lapselle helpon ja kivan tavan liikkua muiden lasten kanssa. Hauskuus ja ilo edellä.

SäbäkipinäSirkus tuo tapahtumiin hauskoja välineitä ja pisteitä, jotka kannustavat liikkumiseen ja hauskuuteen. Mukana on muun muassa Säbäkipinä-fortuna, polkuautoja, tarkkuusheittoja, laukaisupiste, peliareena, värityspiste, pomppulinna, SuperPark -aktiviteettipiste ja muita liikuntavälineitä! SäbäkipinäSirkuksen ensimmäinen kenraalinäytös on Vantaa Nordic Challenge Suomi-Ruotsi maaotteluiden yhteydessä 1.-2.9.2023.

-Olemme saaneet seuroilta, ottelutapahtumissa katsojilta ja eskareilta toiveita tämän tyyppisestä konseptista. SäbäkipinäSirkus vastaa nyt tähän toiveeseen ja tuomme esim. maaottelutapahtumiin huippupelien oheen monipuolista ja innostavaa tekemistä. Toivomme, että tämän myötä saamme entistä enemmän perheitä ja lapsia yhdessä liikkeelle ja liikkumaan, kertoo pelaamisen kehityspäällikkö Tiina Koivisto siitä, miten SäbäkipinäSirkus on saanut alkunsa.


SäbäkipinäSirkuksen syksyn aikataulu:

Lisäksi SäbäkipinäSirkus vierailee kouluissa, eskariryhmissä ja liikuntatapahtumissa.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli