Maantietoa, lasku- ja väritystehtäviä, tietovisa - Säbäkipinän MM-kisamateriaali seuroille julkaistu!

Säbäkipinän MM-kisamateriaali yhdistää hauskalla tavalla hyödyn ja huvin. Vihkosta löytyy MM2020-kisoihin ja osallistuviin maihin liittyviä helpompia sekä vaativampia tehtäviä.

MM-kisahuuma on käynnistymässä, kun Suomen maajoukkueet pääsevät peräjälkeen kisaamaan maailman mestaruudesta! Naisten MM-kisat järjestetään Ruotsissa 27.11.-5.12. ja vuoden huipentaa miesten MM-kotikisat Helsingissä 3.-11.12.

Säbäkipinän tehtävävihko seuroille MM-kisateemalla on toteutettu, jotta seurat pääsevät jakamaan mielenkiintoista tehtävämateriaalia alakouluikäisille jäsenilleen ja lisäämään omalta osaltaan kisahuumaa.

Vihkosta löytyy MM2020-kisoihin ja osallistuviin maihin liittyviä helpompia sekä vaativampia tehtäviä, joista voi valita omalle tasolleen sopivimmat. Materiaali toimii käytettäväksi koko joukkueen/perheen kesken, pienryhmissä tai yksin.

– MM-kisahuuman kasvattamiseksi haluttiin tuoda seuroille käytettäväksi materiaalia alakouluikäisten ja eskarilaisten innostamiseen. Materiaali toimii käytettäväksi koko joukkueen kesken, pienryhmissä tai yksin, seuratoimintapäällikkö Tiina Koivisto kommentoi.

Vinkki: Jos helpommat tehtävät tehdään yksin, voi haastavampiin tehtäviin pureutua yhdessä joukkueena ja opetella uusia asioita yhdessä!

Lue Säbäkipinästä: salibandy.fi/sabakipina

Jaa artikkeli