Säbäkipinän kouluvuosi alkaa - ilmoittaudu mukaan nyt ja lunasta koululuokalle maksuton materiaalipaketti

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja järjestää toimintaa. Koulujen alun myötä myös Säbäkipinän kouluvuosi starttaa käyntiin.

Säbäkipinän kouluvuosi on suunnattu 1.-6. luokkalaisille. Kouluvuosi koostuu neljästä kokonaisuudesta, jotka sijoittuvat koko lukuvuoden ajalle: syksyllä kouluvuosi alkaa valtakunnallisella Pihapeliviikolla, marraskuussa järjestetään Säbäkipinän kouluviikko, tammikuussa käynnistyy Taiturikisa ja kouluvuosi päättyy toukokuussa kesän liikuntavinkkeihin. Jokainen kokonaisuus sisältää vinkkejä ja ideoita kaikenlaiseen kivaan liikkumiseen niin koulupäivän aikana, kuin vapaa-ajalla.

Jokainen mukaan ilmoittautunut luokka saa osallistumisen yhteydessä maksuttoman materiaalipaketin. Materiaalipaketti sisältää mm. Sporttikortit jokaiselle koululaiselle, sekä vapaaliput huippusalibandyotteluun. Lisäksi luokan käyttöön tulee monipuolisesti liikuntavinkkejä ja muuhun opetuksen integroitua materiaalia. Mukana olevien luokkien kesken arvotaan vuoden aikana varustepalkintoja. Materiaalien postitukset käynnistyvät syyskuun puolivälistä ilmoittautuneille.

Yläkouluikäisille on tarjolla Koululaisten salibandysarja. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä. Lue lisää Säbäkipinästä täältä.

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli