Säbäkipinän Eskariviikko järjestetään ensi viikolla - näin tilaat materiaalit käyttöösi

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Säbäkipinän tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja toimia ja järjestää toimintaa. 

Säbäkipinä on mukana eskarilaisten koulupäivissä! Eskariviikon tavoitteena on tarjota eskareille liikuntavinkkejä ja innostaa lapsia – sekä aikuisia – monipuoliseen liikuntaan. Eskariviikkoa vietetään valtakunnallisesti 16-20.1.2023 ympäri Suomen. Säbäkipinän historian ensimmäisellä eskariviikolla 5-9.9.2022 mukana oli upeat 467 eskariryhmää ympäri Suomea.

Eskariviikkoon osallistuvat saavat materiaalipaketin käyttöönsä. Materiaalipakettiin kuuluu tunnuskappale, tuntimateriaaleja ja Sporttipassit. Uudet luokat saavat Eskariviikon aloituspakkauksen itselleen.

Lue lisää Säbäkipinästä ja Eskariviikosta täältä.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli