Säbäkipinä Salibandy Turku Vantaa

Säbäkipinä valloittaa SuperParkit - viikonloppuna liikutaan Turussa ja huhtikuussa Vantaalla

Säbäkipinä goes SuperPark -tapahtuma nähdään viikonloppuna Turun Superparkissa ja huhtikuun puolivälissä Vantaalla. Puiston omien aktiviteettien lisäksi ohjelmassa on muun muassa rangaistuslaukaisukilpailu ja pelejä kaikenikäisille. 

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Tärkeintä on, että annamme lapselle helpon ja kivan tavan liikkua muiden lasten kanssa. Hauskuus ja ilo edellä. Ajatuksella kuka vaan, mistä vaan ja miten vaan. 

Säbäkipinä goes -konseptit saavat nyt jatkoa, kun Säbäkipinä aloittaa SuperParkien valloituksen. Säbäkipinä goes SuperPark -tapahtumat nähdään Turussa huomenna lauantaina 23.3. ja Vantaalla lauantaina 13.4.2024. Ohjelmassa on hauskaa yhdessä liikkumista ja puiston omien aktiviteettien lisäksi kisaillaan rangaistuslaukauskilpailussa, peleissä ja Säbäkipinä-turnauksessa (vain Vantaa).

Turku – Säbäkipinä goes SuperPark 23.3.2024

Turun Superparkissa tapahtuu huomenna. Säbäkipinä goes Superpark -tapahtumaan on lipputarjous kaikille, joilla on Säbäkipinän pelipassi – kahden tunnin lippu hintaan 15€. Alennuksen saa näyttämällä Säbäkipinän pelipassia, Suomisportista, lippujen ostamisen yhteydessä.

Säbäkipinä löytyy Superparkin peliareenalta, jossa pelaillaan ja kisaillaan klo 11:30-13:30 yhteistyössä FBC Turun kanssa. Rangaistuslaukauskisa järjestetään puolen tunnin välein – klo 11:30, 12:00, 12:30 ja 13:00 ja kisapalkintoina ovat lippuja F-liigan huippuotteluihin ja salibandyn U19 MM-kisoihin. 

Vantaa – Säbäkipinä goes SuperPark 13.4.2024

Vantaan Superpark otetaan haltuun huhtikuussa. Ohjelmassa on Säbäkipinä-turnaus, jonka jälkeen pelurit ja joukkueet pääsevät seikkailemaan ja hulluttelemaan Superparkiin. Säbäkipinä-turnauksen osallistumismaksuun sisältyy kahden tunnin lippu. 

Säbäkipinäturnauksen aikataulu ja ohjelma:

  • P8 klo 10-11:30 (Max. joukkuemäärä 8)
  • P9 klo 12-13:30 (Max. joukkuemäärä 8)
  • T8 klo 14-15:30 (Max. joukkuemäärä 4)
  • T10 klo 14-15:30 (Max. joukkuemäärä 4)

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen tapahtuu Salibandyliiton palvelusivuston kautta. Tapahtumat löytyvät Harrastesarjojen alta. Ilmoittautuminen päättyy ke 20.3. 

Osallistumismaksu: 

Osallistumismaksu on 150 € ja se sisältää:
– Ottelut ja tuomarit
– Säbäkipinämitalit 
– Stipendit 
– 2 tunnin liput SuperParkiin 10 pelaajalle ja 2 aikuiselle. Liput tulee käyttää omien pelien jälkeen tapahtumapäivän aikana. SuperPark on auki tapahtumapäivänä klo 11-18. 

Pelimuoto ja -aika: 

Pelimuoto on kaikissa ikäluokissa 3v3. Peliaika on 1×12 min juoksevaa aikaa ja jokaiselle joukkueelle taataan 3 ottelua päivän aikana. 

Joukkuekoko: 

Joukkueen maksimikoko on 10 pelaajaa. 

Ruokailu: 

Joukkueilla on mahdollisuus ruokailla SuperParkin ravintolassa. 
Lounas on tarjolla tapahtumapäivänä klo 11-15. 

Hinnat:
– lapset 8,90 €/hlö
– aikuiset 9,90 €/hlö 

Ruokailu varataan ilmoittautumisen yhteydessä TorneoPalin kautta. 

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli