Vantaa – Säbäkipinä goes SuperPark 13.4.2024

Säbäkipinä goes SuperPark - viikonloppuna liikutaan Vantaalla

Säbäkipinä goes SuperPark -tapahtuma nähdään lauantaina 13.4. Vantaalla. Puiston omien aktiviteettien lisäksi ohjelmassa on muun muassa kisailuja ja pelejä kaikenikäisille yhdessä F-liigatähtien kanssa. 

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Tärkeintä on, että annamme lapselle helpon ja kivan tavan liikkua muiden lasten kanssa. Hauskuus ja ilo edellä. Ajatuksella kuka vaan, mistä vaan ja miten vaan. Säbäkipinä goes -konseptit saavat nyt jatkoa, kun Säbäkipinä valloittaa SuperParkit. Ensimmäinen Säbäkipinä goes Superpark -tapahtuma järjestettiin Turussa maaliskuun lopussa ja seuraava tulevana viikonloppuna Vantaalla.

Vantaa – Säbäkipinä goes SuperPark 13.4.2024

Säbäkipinä goes Superpark järjestetään Vantaan Superparkissa 13. huhtikuuta eli tulevana lauantaina. Paikalla tapahtumassa on myös ErVin liigapelaajia, joiden kanssa saa pelailla yhdessä areenalla ja kisailla lajiradoilla. Pelaajat jakavat myös nimikirjoituksia ja yhteiskuvia. Tapahtuma alkaa klo 11 ja päättyy klo 16.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli