Säbähuumaa läpi viikonlopun - Jyväskylän ja Tampereen tapahtumat tarjosivat huippuhetkiä ja vauhdikasta meininkiä

Lauantaina 15.6. pelattiin Jyväskylässä Katusählyä ja SunSäbää, sunnuntaina ja maanantaina jatkettiin Tampereella SunSäbän pyörteissä.

Jyväskylässä O2-Jyväskylän sekä Happeen järjestämässä tapahtumassa meininki oli koko päivän katossa. Tapahtumassa yhdistyivät Katusähly sekä SunSäbä-kiertueet, joten vilinää pelipaikoilla riitti. Katusählyssä oli mukana runsaasti innokkaita pelaajia ja huikeita joukkueita.Sarjoista voittajiksi taistelivat miehistä Härkäkoirat, naisista Chorizo, sekasarjasta Harhasyöttö sekä firmasarjasta JYTAKSI. SunSäbä tarjosi viihdykettä erilaisten toimintapisteiden kautta, ja Multisport-pelialustalla päästiin nauttimaan monenlaisista säbäpeleistä ja kikkailuista. Katso videolta lisää tunnelmia Jyväskylän tapahtumasta. 

Sunnuntaina SunSäbä-kiertue jatkoi kulkuaan aurinkoiselle Tampereelle. Tampereen AutoCenter Areenalla käynnistyi KooVeen kaksipäiväinen huipputapahtuma. Tapahtumassa kävi pyörähtämässä useampikin huippu-urheilija tähdistöottelun sekä yleisen meiningin puitteissa. Näytösottelussa toisistaan otti mittaa KooVeen salibandy- ja jääkiekkomiehet sekä jääkiekkoilijat Tapparasta sekä maailmalta. Naisten näytösottelussa nähtiin myös pelaajia huipulta yhdessä KooVeen junnujen kanssa. Katso videolta lisää urheilijoiden tunnelmia ja kommentteja. Sunnuntai-ilta jatkui vapaamuotoisten pihapelien vauhdittamana myöhäiseen kesäiltaan.

Tampereella SunSäbä jatkui vielä vauhdikkaissa merkeissä maanantaina. Päivä piti sisällään päiväkotilaisten pelihetkiä, salibandyleiriläisten harjoituksia kuin myös vapaata pelailua ja seuran harjoituksia. Paikan päällä kävi pelailemassa myös salibandyn maailmanmestarit Nico Salo ja Jussi Piha. Pihan kommenttien siivittämänä “siisti meininki ja loistava tapa laittaa viikko käyntiin” vietettiin Tampereen toinen SunSäbä-päivä.

Vauhdikas viikonloppu piti sisällään mahtavia hetkiä ja salibandyn huumaa. SunSäbä jatkaa juhannuksen jälkeen kesäistä meininkiään Pridessa 28.6. Helsingin Narinkkatorilla. Katusähly puolestaan pistää pelit pystyyn jälleen 29.6. Joensuun kauppatorilla.

SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Käynnissä on myös kaksi kilpailua, joista palkintona on MM2020-kisalippuja. Osallistu alla oleviin kisoihin:

Kuvalla katsomoon! Ota kuva itsestäsi MM2020 hengessä, jaa se Instagramissa #WFCHelsinki2020 ja voit voittaa liput Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020! Arvomme joka kuukausi osallistujien kesken kahden hengen lippupaketin kyseiseen otteluun. Huomioi, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuva rekisteröityy osaksi kilpailua.

Liity fanijoukkoon! Rekisteröitymällä maajoukkueiden faniksi voit voittaa liput kahdelle Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020. Faniyhteisön jäsenenä saat etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin, ensimmäisten joukossa tiedon fanitilaisuuksista ja tapahtumista sekä maajoukkueiden kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.salibandy.fi/faniksi. Liittyminen on ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

Sunsaba_kalenteri_.jpg

Jaa artikkeli