Ruutu näyttää TEHO Sport Suomen Cupin finaalit

Ruutu lähettää lauantaina 16.2. Tampereella pelattavat naisten ja miesten TEHO Sport Suomen Cupin loppuottelut suorina lähetyksinä.

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja Porvoon Salibandyseura. Miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic. Naisten loppuottelu starttaa klo 13 ja miesten klo 16.

Ruutu on vahvasti mukana cuphuipennuksessa lähettämällä kummatkin loppuottelut suorina.

Muiden salibandylähetysten tapaan cupfinaalit näkyvät Ruutu-palvelussa maksullisina ja katsomiseen tarvitaan Ruutu+-tilaus. Tilaus maksaa 9,95 euroa kuukaudessa, ja sen voi peruuttaa milloin vain. Uudet asiakkaat voivat kokeilla Ruutu+-tilausta kuukauden ajan ilmaiseksi.

Ruudun salibandysivu löytyy osoitteesta www.ruutu.fi/salibandy. Siellä ovat nähtävillä tulevat ottelut, tallenteet ja videoklipit.

EräViikinkien ja PSS:n kohdatessa naisten cupin loppuottelussa kirjoitetaan historiaa, sillä helsinkiläiset ovat cupfinaalissa ensimmäistä kertaa. Aikaa on kulunut myös porvoolaisten edellisestä loppuottelupaikasta. Kausilla 2007–2010 PSS ylsi finaaliin kolme kertaa peräkkäin kirjauttaen voitot Classicista sekä NST:stä ja sitten tappion NST:lle.

Melkoiset menestyjät nähdään myös miesten finaalissa, sillä Happee on cupmestari kausilta 2012–2013 ja 2015–2016. Ensimmäisen cupin pokaalinsa jo 2003–2004 nostanut Classic taas on edellisinä seitsemänä kautena pelannut cupfinaalissa kuusi kertaa napaten voiton 2013–2014 ja 2017–2018.

TEHO Sport Suomen Cupin ohjelma
12:00 Lipunmyynti ja ovet aukeavat
13:00 EräViikingit- PSS, Naisten finaali
16:00 Happee – Classic, Miesten finaali

Lisää Suomen Cupin loppuotteluista:
TEHO Sport Suomen Cup -huipennuksen tapahtumainfo

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu Tampereella – asetelmat lupaavat hienoja finaaleja

TEHO Sport Suomen Cupin finaalien erotuomariparit valittu

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella 16.2.

Jaa artikkeli