Ruudun avoin viikonloppu kruunaa salibandyn huippupäivät

Henri Johanssonin tonnijahti, Lempäälän Classic-ottelut ja Jyväskylän Paviljongin Happee Happeening tekevät tästä viikolopusta aivan erityisen.

Maaottelutauolta palanneessa Salibandyliigassa on alkamassa tavallistakin maukkaampi viikonloppu, jonka kruunaavat Ruudun maksuttomat kolme päivää. Henri Johansson jahtaa tuhannetta tehopistettään, Classic pelaa Lempäälän Ideaparkissa ja Jyväskylän Paviljongissa keskisuomalaisia viihdyttävä Happee tarjoaa aamusta yöhön asti Hirvirytkettä.

Henri Johansson on nyt koonnut Salibandyliigan runkosarjassa ja pudotuspeleissä yhteensä 997 tehopistettä, ja haamurajan saavuttaminen on mahdollinen jo lauantaina, vaikka vastustaja Pirkanmaan derbyssä onkin kovin mahdollinen eli mestari Classic.
45252421441_365f53bf96_h.jpg– Toki se saavutus olisi hienoa saavuttaa juuri tässä pelissä, sillä olenhan edustanut molempia hienoja seuroja, Henri Johansson muistuttaa Classicin sivujen haastattelussa.
– Minulla on hienoja muistoja Classicista, jossa liigaurani alkoi. Pääsin nuorena heti isoon rooliin ja Peltolan Passoa on hyvin paljon kiittäminen. Hänen valmennuksessaan sain sekä teknistä että taktista oppia paljon ja siitä hänelle iso kiitos. Mutta nyt kun ollaan täällä, niin koitamme lyödä kapuloita Classicin rattaisiin. He pelaavat lähes konemaisen varmasti, mutta kuten he myös me haluamme pitää palloa ja sitä täytyy pystyä pitämään, jos ja kun mielimme voittaa lauantaina.

Lue lisää Classicin sivuilta

Lempäälän Ideaparkin salibandyviikonloppu starttaa jo tänään naisten Salibandyliigan ottelulla Classic–PSS.

Aikaansa seuraavat keskisuomalaiset suuntaavat lauantaina Jyväskylän Paviljonkiin, jossa Happee Happeening tarjoaa koko päivän Hirvirytkettä. Aamulla ja päivällä pelataan paikallisen Zone -liigan pelejä klo 14.00 saakka. Tapahtumassa järjestetään myös suuri urheilu -ja vapaa-ajan välineiden kirpputori, johon kuka tahansa voi ostaa pöytäpaikan. Klo 15.00 alkaa A-junioreiden SM-sarjaottelu Happee–SPV ja sen perään klo 18.30 pelataan miesten Salibandyliigan ottelu Happee–Oilers. Miesten liigaottelun aikana katsojilla on mahdollisuus jättää lapset lapsiparkkiin leikkimään ja pelailemaan joko salibandya tai Playstationia!

Tapahtuma huipentuu Happee-tyylillä rakennettuun täysi-ikäisille tarkoitettuun ILTARYTKEESEEN, jonka tähtinä loistavat RÄHINÄ SPECIAL eli räppärit Brädi, Uniikki ja Spekti.

Ruutu tarjoaa tänä viikonloppuna koko lähetyspalettinsa maksuttomasti vaatien vain ilmaisen rekisteröitymisen.

ruutu_avoin700.jpg

Henri Johanssonin tuuletus: Esa Takalo

Jaa artikkeli