Ruotsin U19-naisten voittolukemat tänään 6-4 – Suomelta taas päätöserässä neljän maalin loppukiri

Myös toinen U19-naisten maaottelu Ruotsin Täbyssä päättyi sinikeltaisten niukkaan 6-4-voittoon, vaikka Suomi teki eiliseen tapaan ottelun viimeiset neljä maalia.

Eilen päätöserässä neljän maalin takaa rinnalle noussut Suomi teki tänäänkin kolmanteen erään ottelun viimeiset neljä osumaa, mutta Ruotsi oli ehtinyt napauttaa erän alkuun tilanteeksi jo 6-0. Eerika Koski viimeisteli ensin Emilia Pietilän poikkisyötöstä ja sitten Olivia Pietilän pujottelun jälkeen, ja perään oli Aada Heikkisen vuoro osua ensin Olivia Pietilän ja sitten Emilia Pietilän esityöstä. Perään kilautti vielä Miisa Turunen tolppaa, ja Suomella oli lopussa muitakin hyviä kavennuspaikkoja, mutta ero ei tänään kaventunut kahta maalia kapeammaksi.

Suomi ja Ruotsi kohtaavat Ruotsin Täbyssä kolmesti peräkkäin 20. – 22. toukokuuta. Järjestäjät lupaavat kolmannesta otteluista striimin seuraavassa osoitteessa:

Su 22.5. klo 11.50 Ruotsi–Suomi

Salibandya, Täby, Ruotsi

U19-naisten maaottelu

Ruotsi – Suomi 6-4 (3-0, 2-0, 1-4)

1. erä: 2.33 Saga Emtell (Hanna Nordstrand) 1-0, 6.54 Nordstrand (Emma Heander) 2-0, 15.32 Heander (Nordstrand) 3-0.
2. erä: 20.41 Hanna Modigh (Thea Löfborg) 4-0, 28.46 Modigh (Löfborg) 5-0.
3. erä: Emtell (Nordstrand) 6-0, 46.19 Eerika Koski (Emilia Pietilä) 6-1, 51.24 Koski (Olivia Pietilä) 6-2, 56.20 Aada Heikkinen (Olivia Pietilä) 6-3, 59.04 Heikkinen (Emilia Pietilä) 6-4 im,

Maja Lindsjö Ruotsi 0+0+0=0 (?, IFF:n sivujen ottelupöytäkirjasta),