Ruotsi kipusi kolmen maalin kuopasta World Gamesin voittoon

Ruotsi juhlii World Gamesin salibandyturnauksen voittoa melkoisten käänteiden jälkeen. Välierässä Suomen pudottanut Sveitsi johti finaalia toisessa erässä, mutta Ruotsi nousi kuin noiusikin rinnalle ja karkasi päätösjaksolla 7-5-voittoon.

Energisen Sveitsin Claudio Laelyn laukoma 2-1-johto avauserään ei vielä kulmia kohotuttanut, mutta katsomo kohahteli kun Sveitsi iski toisessa lukemiksi jo 4-1 ja Ruotsin kavennuksen jälkeen 5-2. Sitten momentum kuitenkin kääntyi: Johan Samuelsson sirklasi sisään nostamaan kavennuksen, ja Alexander Galante Carlströmin läpiajo hetkeä myöhemmin saattoi johtaa vain yhteen lopputulokseen. Ruotsin nousu oli täydellinen, kun suomalainen erotuomaripari vihelsi keltaisille rangaistuslaukauksen kellon näyttäessä jo toisen erän täyttä aikaa. Kim Nilsson ei erehtynyt, ja peli alkoi alusta.

Kolmannessa erässä Ruotsi viiletti täynnä uskoa Sveitsin itseluottamuksen otettua pahoja osumia, ja erän neljännellä minuutilla Kim Nilsson nousikin kiskaisemaan voittomaaliksi jääneen 6-5-osuman. Sveitsin hyvä myllytys ilman maalivahtia kostautui vielä lopussa omassa päässä, ja Johannes Larsson sai nostaa päätöslukemat tyhjiin.