Roni Laasonen jatkaa EräViikingeissä kahden vuoden sopimuksella

EräViikingit kertoo julkistavansa lähiaikoina lisää pelaajasopimuksia.

EräViikingit ja laitahyökkääjä Roni Laasonen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus sisältää option jälkimmäisestä kaudesta. SSV-kasvatti on edustanut Liiga-tasolla Viikinkejä sekä EräViikinkejä. Parhaalla kaudellaan 2016-2017 Laasonen pommitti komeat 29 maalia, yhteensä neljällä viime kaudella verkko on heilunut runkosarjassa 92 kertaa.

Laasonen on luonnollisesti innoissaan ensi kauden projektista.
– Tosi hyvillä mielin allekirjoitin jatkosopimuksen. Ryhmä alkaa olla jo kasassa ja kohta päästään yhdessä kunnolla hommiin. Viime kausi päättyi kovaan pettymykseen ja sitä lähdetään kirkastamaan ensi kaudella. Uskon siihen, että olemme entistä valmiimpia, kun pallo lähtee syksyllä liikkeelle.

Laasonen aloittaa nuoresta iästään huolimatta jo kahdeksatta kauttaan Salibandyliigassa. EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava uskoo, että Laasosella on parhaat vuotensa vasta edessäpäin.
– Roni on eräs Suomen lahjakkaimmista maalintekijöistä. Näemme 23-vuotiaassa Laasosessa useista liigavuosista ja miesten maajoukkueessakin debytoinnista huolimatta valtavan kehityspotentiaalin, jota hänellä on mahdollisuus tulevalla kaudella myös lunastaa ottamalla isoja askeleita eteenpäin. Hän on myös SSV:n kasvatti, eli seuran oma pelaaja jo junnusta, mitä pidämme tärkeänä arvona myös liigajoukkueessa. Uskomme vahvasti, että hän tarttuu toden teolla hommiin ja ottaa ne vaadittavat askeleet salibandyn absoluuttiselle huipulle.

Laitahyökkääjän omat odotukset ovat myös saman suuntaiset.
– Oma tavoitteeni on mennä pelaajana eteenpäin joka osa-alueella. Lähdetään tekemään kovasti töitä kehittymisen eteen, sitä kautta haluan ratkaista pelejä ja auttaa joukkuetta menestymään.

EräViikingit on jo aloittanut määrätietoisen valmistautumisen tulevaan kauteen, ja lisää sopimuksia tullaan julkistamaan lähiaikoina.

Siirtokesän seuranta Pääkallo.fi:n Huhumaassa

EräViikinkien tiedotteesta
Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli