Rekry: Oletko sinä Salibandyliigan historian ensimmäinen viestintäpäällikkö?

No nyt! SSBL Salibandy Oy hakee palvelukseensa viestintäpäällikköä.

Salibandyliiga (SSBL Salibandy Oy) etsii nyt riveihinsä viestintäpäällikköä!

Toimenkuvastasi

Sinun työsi on ainutlaatuinen ja merkityksellinen, sillä pääset luomaan Salibandyliigalle modernia viestinnän rakennetta ja ottamaan hallintaasi Salibandyliigalle valmistuvat kotisivut. Olet keskeisessä roolissa rakentamassa Salibandyliigasta kansainvälisestikin arvostettua brändiä.

Toimenkuva sisältää:

  • Monipuolista viestintää. Emme hae pelkästään sisällöntuottajaa vaan osaajaa, jolla on taitoa verkostoitua ja solmia mediasuhteita. Innovatiivisuuttasi ja luovaa ajattelua osataan arvostaa. 
  • Esiintymistä. Olemme esillä oleva organisaatio ja haluamme viestiä Salibandyliigasta kiinnostavasti joka suuntaan, myös ulkomaille. Markkinointiosaamisesta on sinulle varmasti hyötyä.
  • Edelläkävijyyttä. Haluamme tarjota Salibandyliigaa seuraaville elämyksellistä ja kiinnostavaa sisältöä yhdessä liigaseurojen sisällöntuottajien kanssa. Siksi arvostamme, mikäli osaat nähdä uusien viestintäteknologioiden ja -kanavien tarjoamat mahdollisuudet ja hyödyntää niitä.

Tarjoamme:

  • Merkityksellisen työn ja aivan ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä jättämään osaamisen jälkesi suomalaiseen palloiluhistoriaan Salibandyliigan ensimmäisenä viestintäpäällikkönä.
  • Rautaisen ammattiorganisaation tuen taaksesi. Olemme mukava, yhteisöllinen jengi, ja meihin on helppo tutustua. Siksi emme myöskään odota, että sinulla pitää olla välttämättä taustaa lajin parissa, joskin siitä saattaa olla sinulle etua.
  • Mahdollisuuksia. Haluamme toki nauttia osaamisestasi ja työsi jäljestä, mutta me myös tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja päästä esille suomalaisessa mediakentässä.

Tehtävä on uusi ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Mikäli koet intohimoa tarjolla olevaa tehtävää kohtaan, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 2.12.2019 mennessä. Haastatteluja on mahdollista käydä jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään sopivan kandidaatin löytyessä.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Kimmo Nurminen ma–pe klo 14–16 numerossa 045 2760168 tai sähköpostilla kimmo.nurminen(at)salibandy.fi

Suomen Salibandyliitto on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jolla on yli 800 jäsenseuraa. Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400.000 harrastajaa, ja rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65.000. Salibandyliiton ja sen omistaman osakeyhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 34 vakituista työntekijää. Liiton ja sen osakeyhtiön yhteenlaskettu liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingissä. Samoissa toimitiloissa sijaitsee myös Kansainvälinen Salibandyliitto (IFF). Lisää tietoa meistä: https://salibandy.fi

SSBL Salibandy Oy vastaa Salibandyliigan (miesten ja naisten) kaupallisista sopimuksista, markkinoinnista ja viestinnästä sekä erikseen järjestettävistä tapahtumaotteluista.

Jaa artikkeli