Rekry: Minja Kolkka on Salibandyliiton uusi harrastustoiminnan koordinaattori

Minja Kolkka, 26, on aloittanut 15. päivä marraskuuta Salibandyliiton harrastustoiminnan koordinaattorina. Tehtävä on määräaikainen 28.2.2022 saakka. Asemapaikkana toimii Salibandyliiton Helsingin toimisto.

Harrastustoiminnan koordinaattorin vastuualueisiin kuuluvat mm. lasten ja nuorten harrastetoiminnan (etenkin SäbäKipinä) ja Säbäkuun sekä lännen alueen sarjatoiminnan avustaminen ja tiedottaminen.

Kolkka on aikaisemmin työskennellyt mm. salibandykeskus Arena Centerin tapahtumatuotantotiimissä. Salibandyliittokin on Kolkalle entuudestaan tuttu, sillä on avustanut työharjoittelijana Salibandyliiton seura- ja harrastustoiminnan sektoria SäbäKipinän ja etenkin kouluille suunnatun virtuaaliviikon toteutuksessa. Koulutukseltaan Kolkka on kulttuurituottaja (AMK).

– Mahtava fiilis päästä työskentelemään Salibandyliitolle ja tekemään oman osani lasten ja nuorten harrastetoiminnan eteenpäin viemisessä. SäbäKipinä on hieno konsepti, jota oli hauska työstää työharjoittelussa. Nyt pääsen jatkamaan sen parissa laajemmin. Innolla odotan myös mitä kaikkea muuta tämä työpesti tuo tullessaan, Kolkka tunnelmoi.

Jaa artikkeli