Rekry: Kaupallisten asioiden päällikkö

Uudistuneen organisaation myötä Salibandyliitto vahvistaa tiimiään, ja etsii nyt kaupallisten asioiden päällikköä.

Suomen Salibandyliitto on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jolla on noin 800 jäsenseuraa. Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyliitto toimii siihen kuuluvien salibandya ja sählyä harrastavien piirien ja aluejärjestöjen, urheiluseurojen sekä muiden aatteellisena järjestönä ja yhdyssiteenä.

Salibandyliiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet. Toiminnassaan liitto edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingissä.

Haemme vakituiseen ja kokopäivätoimiseen työsuhteeseen

Kaupallisten asioiden päällikköä

tehtävänään koko suomalaisen salibandyn kaupallisen arvon kasvattaminen.

Toimenkuva sisältää:

● Nykyisten kumppanuuksien kehittämistä ja arvon kasvattamista.

● Monipuolista myyntiä. Olemme mukana markkinoimassa niin yksittäisiä tapahtumia kuin tuomassa lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme pitkäaikaisten suhteiden myötä. Siksi emme hae pelkkää kaupankävijää vaan henkilöä, joka ymmärtää ratkaisumyymisen päälle.

● Esiintymistä. Olemme esillä oleva organisaatio ja haluamme viestiä toimintaamme positiivisesti joka suuntaan.

● Johtamista. Emme tee kaikkea itse, vaan sinun tulee johtaa yhteistyöverkostoamme, esim. markkinoinnin suhteen.

● Yhteistyötä erityisesti F-liigan kaupallistamisesta vastaavan SSBL Salibandy Oy:n kollegoiden ja liiton muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme:

● Merkityksellisen työn ja aivan ainutlaatuisen mahdollisuuden viedä suomalaista joukkueurheilua eteenpäin.

● Rautaisen ammattiorganisaation tuen taaksesi. Roolisi on ainutlaatuinen, mutta olemme tukemassa sinua. Olemme mukava jengi, ja meihin on helppo tutustua. Siksi emme myöskään edellytä, että sinulla pitää olla taustaa lajin parissa.

● Mahdollisuuksia. Haluamme toki nauttia työsi jäljestä ja hedelmistä, mutta me myös tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää itseäsi aivan uniikissa toimintaympäristössä.

Rekrytoinnin alkuvaihetta Salibandyliiton kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, mitä kaikkea sinä pystyt tuomaan organisaatioomme. Haluamme kuulla sinusta! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen/-tavoitteineen täällä.

Haku on auki 23.5.2021 asti. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Mikko Kaikkonen ma–pe klo 12–15 numerossa 040 577 3768, soittopyynnöt: mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

Jaa artikkeli