Rekry: Ammattivalmentajaksi SB Vaasan junioreille

SB Vaasa on päättänyt palkata junioreilleen ammattivalmentajan, ja paikka on nyt haussa.

SB Vaasan hallitus on päättänyt palkata ammattivalmentajan junioripuolelle. Nyt haettavan valmentajan vastuujoukkueiksi tulee poikien C1-, D1- ja D2-ikäluokat. Valmentajan toimenkuvaan kuuluu myös muita valmennukseen liittyviä tehtäviä, jotka koskevat seuran koko junioripuolta. Palkkaus on osa seuran strategisia toimenpiteitä.

SB Vaasan toiminnanjohtaja Jukka Leino kiittelee hallituksen päätöstä.
– Tämä on meidän seuran kehittymisen kannalta mahtava päätös. Meillä on nyt jo kymmeniä loistavia oto-valmentajia. Saadessamme joukkoomme ammattivalmentajan, saamme junioripuolelle valtavasti lisää resursseja. Nämä resurssit mahdollistavat toiminnan viemisen seuraavalle tasolle. Ammattivalmentajalla tulee olemaan suuri vaikutus myös meidän valmentajanpolulle ja odotamme hänen palkkaamisensa näkyvän positiivisesti myös oto-valmentajiemme kehityksessä, Leino päättää.

Lue työpaikkailmoitus alta:

SB Vaasa on noin 700 jäsenen salibandyseura. SB Vaasan strategiassa valmennuksen laadun parantaminen on nostettu yhdeksi avainasiaksi. Meillä on visiona olla yksi Suomen parhaimmista seuroista. SB Vaasassa olet hyvässä seurassa.

Strategiamme mukaisesti haluamme nostaa valmennuksen laatua seurassa ja haemme nyt SB Vaasalle

AMMATTIVALMENTAJAA

Ammattivalmentajana toimit C1-, D1- ja D2-poikien ikäluokkajoukkueiden vastuuvalmentajana. Apunasi ovat intohimoiset apuvalmentajat, jotka tuntevat joukkueen entuudestaan ja antavat sinulle tarvitsemasi tuen. Vastuuvalmentajuuden lisäksi toimit C2- ja E1-pojissa tukivalmentajana. Tukivalmentajana tehtäväsi on seurata säännöllisesti joukkueiden harjoituksia ja osaltasi auttaa joukkueiden valmennusta pääsemään valmennuslinjan mukaisiin tavoitteisiin sekä tukea tarvittavissa asioissa. Muihin töihisi kuuluu aamuvalmennusta, harjoitepankin ylläpitoa ja päivittämistä sekä videovalmentamista. Työ sisältää paljon ilta- ja viikonlopputöitä.

SB Vaasan valmentajana olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen ja ymmärrät tiimityön tärkeyden. Kykenet suunnitelmallisuuteen, eikä dokumentointi aiheuta ongelmia. Olet oleellinen osa SB Vaasan valmentajanpolun kehittämistä ja sinulla on opettavainen, kuunteleva, vaativa mutta välittävä ote niin pelaajiin kuin valmennustiimiisi. Uskallat jakaa vastuuta, mutta uskallat tehdä myös päätöksiä.

Jos haluat olla mukana nostamassa vaasalaista salibandyä seuraavalle tasolle ja koet olevasi sopiva mies tai nainen tehtävään, lähetä meille hakemuksesi. Kerro meille hakemuksessasi minkälainen valmentaja olet ja mahdolliset suosittelijat. Kerro myös valmennus- ja koulutustaustasi. Meitä kiinnostaa lajikoulutusten lisäksi myös siviilikoulutuksesi ja -työkokemuksesi. Kerro jos sinulla on jotain rajoitteita työn aloittamisen ajankohtaan liittyen esimerkiksi voimassa olevan sopimuksen muodossa. Lopuksi muista laittaa hakemukseen palkkatoiveesi.

Työ alkaa huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee lähettää 15.3 mennessä osoitteeseen jukka.leino(at)sbvaasa.fi

Lisätietoja antaa Jukka Leino p. 045 8022 855 tai sähköposti yllä.

Jaa artikkeli