Reilua vai ei? Reilun pelin rakentaja Stark huolehtii pelaajista jäähyjen aikana

Huomenna käynnistyvissä MM-kotikisoissa nähdään totutusta poikkeavat jäähypenkit, kun minuuttejaan istuvat pelaajat pääsevät viettämään aikaansa Starkin työkalupakiksi brändätyllä jäähypenkillä. Yhteistyössä markkinointitoimisto i2:n kanssa suunniteltu kokonaisuus on näyttävä osa ottelutapahtumaa, sillä jäähypenkkien leveys on kaksi metriä.

– Salibandy on suosittu laji, jossa Suomi on ollut menestyjien joukossa viime vuodet. Hallitseva maailmanmestari, lajin hyvä flow ja kotikisat saivat meidät lähtemään mukaan kisakumppaniksi. Laji on asiakkaitamme kiinnostava, joten tavoitamme myös kohderyhmäämme kisojen kautta. Kisojen jäähypenkit ovat luontainen osa ottelutapahtumaa, ja nyt ne näyttäytyvät meidän työkalupakkinamme. Penkillä istuessaan voi miettiä, oliko peli reilua vai ei.  Olen tyytyväinen ideoituun kokonaisuuteen,  kertoo Starkin kaupallinen johtaja Jarmo Salmi.

Stark järjestää kisojen aikana pääkohderyhmälleen, ammattirakentajille, kaksi asiakastapahtumaa finaaliviikonlopun aikana. Odotukset alkavia MM-kisoja kohtaan ovat korkealla.

– Kisoja on odotettu pitkään, ja odotukset ovat kasvaneet koko ajan. Uskon siihen, että pelaajien ja yleisön positiivisuus ja hyvä fiilis tarttuu jokaiseen ja siivittää Suomen joukkueen menestykseen, lopettaa Salmi.

Salibandyn MM-kisat pelataan Helsingissä 3.-11.12.2021. Liput kisoihin täältä.

Jaa artikkeli