Rankkarit ratkaisivat - TPS:n voittoputki katkesi Kupittaalla

Westend Indians löi TPS:n rangaistuslaukauksilla 5-4 menetettyään päätöserässä ensin kolmen maalin johdon.

Westend Indians katkaisi TPS:n viiden ottelun voittoputken Salibandyliigassa kaatamalla turkulaiset näiden kotikaukalossa rangaistuslaukauksilla 5-4.

TPS:n Olli Laine kykeni vielä avauserässä kuittaamaan Indiansin Lauri Westerholmin avausmaalin, mutta sitten espoolaiset karkasivat runsaassa viidessä peliminuutissa. Eetu Nykänen ja Heikki Iiskola iskivät Indiansille jo ennen ensimmäistä taukoa kahden maalin johdon, jonka Aaro Astala toisen erän aluksi kasvatti kolmeen.

Kolmannessa erässä TPS nousi tappion partaalta jatkoajalle, kun ensin Nikolas Laaksonen kavensi ja sitten Olli Kinnunen ylivoimalla sekä Jani Hyytiäinen nostivat pelin tasoihin vain 25 sekunnin välein syntyneillä osumilla.

Maalittoman jatkoajan jälkeen oli voittaja haettava rangaistuslaukauskisalla, joka ratkesi kolmannessa parissa. TPS:n Jaakko Hautamäen taitava kiepautus ohitti jo Indians-vahti Mikko Kirvesniemen mutta kilahti takaisin yläputkesta. Niinpä Indiansin kapteeni Valtteri Kainulainen sivalsi joukkueensa viimeisenä laukojana lisäpisteen Espooseen.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Voitto nosti Westend Indiansin tasapisteisiin seitsemäntenä olevan SPV:n kanssa ja kasvatti eron play off -viivaan viiteen pisteeseen.

Salibandyliiga jatkuu torstaina Tampereella ottelulla Nokian KrP – EräViikingit.

Kuva: Anssi Koskinen