Rangersin Kristian Lamminen on Divarin kuukauden pelaaja

Divarin pelaajan tittelin pokkaa helmikuulta Kirkkonummi Rangersin hyökkääjä Kristian Lamminen.

Kristian Lamminen mätti helmikuussa huikeat 18 maalia ja kuusi maalisyöttöä, kun alkukaudesta koronakaranteeneja lusinut Rangers urakoi runkosarjan loppuun peräti seitsemän ottelua. Lamminen jäi otteluista vain yhdessä ilman pisteitä, ja kovimmat lukemat kirjattiin 16–3-vierasvoitossa EV Akatemiasta hänen iskiessään kuusi maalia ja päälle kaksi syöttöpistettä.

Rangers nappasi paikan pudotuspeleissä, ja Lamminen vei nimiinsä Divarin pistepörssin taottuaan 26 kierroksella 39 maalia ja 16 syöttöpistettä.

– Lamminen on pelannut hyvän ja tasapainoisen kauden kokonaisuudessaan, Rangersin päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä tiivistää.
– Johtava pelaaja, joka noussut esiin, kun ratkaisijoita tarvitaan. Tekee isosta pistemäärästä huolimatta loistavasti töitä puolustussuuntaan, ja siitä kertovat myös plusmiinustilaston lukemat +28. Toivottavasti Divarin kuumimman lavan tehtailu jatkuu myös maaliskuussa.

Rangers saa Divarin puolivälierissä vastaansa runkosarjan voittaja FBC Turun.

Kaikkiaan on 1996 syntynyt Oilersin kasvatti pelannut Divarissa 65 ottelua tehoilla 63+24=87 ja päälle kahdeksan pudotuspeliä, joissa on syntynyt neljä maalia ja syöttöpiste. Liigakokemusta on Oilersin ja Kooveen paidoista 88 ottelun verran ja niissä tehoja 11+3=14.

”Kylän jätkien” sivuille

Lue myös:

F-liiga: Palkinnot Turkuun ja Ouluun – Miko Kailiala ja Sanni Uimarihuhta kuukauden pelaajat F-liigassa

Länsiväylä 8.1.2019: Oilersin kasvatti Kristian Lamminen siirtyi Rangersiin

Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä. F-liigan kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat maajoukkuevalmentajat.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli