"Rakkaudesta lajiin" - Liigakiertue vieraili EräViikinkien luona Mikael Järven juhlaottelussa

Salibandyliiton liigakiertue vieraili EräViikinkien luona Mikael Järven juhlaottelussa.

Salibandyliiton liigakiertue vieraili EräViikinkien luona Vantaan Energia Areenalla. Kotijoukkue EräViikingit kohtasivat paikallisottelussa Oilersin. Salibandyliigan pelin lisäksi tapahtuma oli juhlaottelu, sillä lajilegenda Mikael Järven pelipaita nostettiin kattoon ison yleisön edessä. 

Haastattelussa olivat seuran toiminnanjohtaja Jari Oksanen ja urheilujohtaja Joonas Naava, jotka kertoivat seurasta ja sen mahdollisuuksista salibandyyn. Fanit Minna ja Sanna-Mari olivat katsomassa juhlaottelua tyttäriensä kanssa. Minna ja Sanna-Mari ovat käyneet ahkerasti kannustamassa EräViikinkejä peleissä ja kertovatkin nyt miten ovat päätyneet kannatusjoukkoihin ja mitä se heille antaa. 

Naisten salibandyliigaa pelaavat Jessica, Taru ja Maura ja kertoivat seuran merkityksestä heille ja mainitsivat tärkeiksi tekijöiksi muun muassa, että yhteishenki ja joukkue ovat loistavat sekä valmennuksen taso on huippuluokkaa. Joonas Lindholm kertoi ajatuksiaan pelistä Oilersia vastaan ja Mikael järvi tunnelmoi juhlaottelua ja kertoi tärkeät vinkit faneille.

 

Lue lisää pelistä:

MM-pokaalikiertue alkaa tänään Mikael Järven juhlaottelusta

Mikael Järven paita nousi kattoon ja EräViikingit voittoon, kun Salibandyliiga palasi MM-tauolta

Jaa artikkeli