"Railakasta peliä pelattiin"

SPV voittoon runsasmaalisessa näytösottelussa Classicia vastaan Ideaparkin Game On -tapahtumassa.

Lempäälän Ideaparkissa järjestetty Game On -tapahtuma toi salibandyn kauppakeskukseen ja sen ympäristöön, kun viikonlopun aikana pelattiin näytösottelujen lisäksi Katusählyn finaalit, junioriotteluita SunSäbä-kentällä, Rinki-pelejä keskusaukiolla ja kuntapäättäjien sekä C-tyttöjen turnaus Ideaparkin Sport -kentillä.

Lauantain näytösottelussa Classicin vastustajaksi saapui SPV. Runsasmaalinen ottelu päättyi 14-21 SPV:n voittoon.

-Kyllä tässä molemmilla joukkueilla on vielä tekemistä ennen kauden alkua. Hieno tapahtuma ja toivottavasti myös joku sellainen löysi tiensä katsomoon, joka ei ole ennen lajia seurannut, miettii SPV:n maalivahti Eero Kosonen.

Peli pelattiin Multisport-alustalla neljällä neljää vastaan.
– Vauhdikasta peliä niinkuin ennalta ajateltiinkin, pienellä kentällä neljällä neljää vastaan. Hauskaa oli pelata. Me olemme treenanneet kovaa ja aletaan olla valmiina tulevaan kauteen, tiivistää SPV:n Eero Haukkala.

Valmistautuminen on sujunut hyvin myös Classicin joukkueessa.
– Omatoimijaksolta palattiin muutama viikko sitten, ja ensimmäiset treenipelit ovat takana. Ensi viikolla lähdetään Latviaan, joten kyllä liigakauden alkua jo odotetaan, kertoo Classicin Juha Kivilehto.

Näytösottelujen lisäksi Game On -tapahtumassa ratkottiin Katusählyn mestaruudet, haastettiin kavereita ja liigapelaajia Rinki-otteluissa. Myös viime kauden parhaat palkittiin. Hien pintaan ottivat kentällä myös Pirkanmaan alueen seutupäättäjät, jotka pelasivat oman turnauksensa perjantaina.

Valokuvia viikonlopun Game On -tapahtumasta
Kuvaaja: Esa Takalo

Jaa artikkeli