Putken takaa osa 3: Vauhtia, tunteita ja vastavalolla leikittelyä

F-liigaa putken takaa -juttusarjassa nostetaan esille hetkiä syksyltä valokuvaajiemme vinkkelistä. Kuvaajamme ovat taltioineet F-liigan jokaisen joukkueen matkaa, nyt on hyvä hetki palata näihin tunnelmiin. Jokainen kuvaaja nostaa esille muutaman kuvan – omien perusteluidensa kera.

Kolmannessa osassa vuoroon pääsee Jyväskylän alueella operoiva Esa Jokinen. Happeen sekä O2-Jyväskylän peleistä on ollut tarjolla myös tänä syksynä useita hienoja kuvagallerioita. Tässä muutama kuvaajan nosto alkukaudelta.

Esa Jokisen kuvanostot:

”Happee-TPS: Kuvaan joskus normaalia hitaammalla valotuksella, seuraan kohdetta kameralla ja yritän saada ainakin yhden pelaajan pään teräväksi. Kaikki muu voi olla epäterävää, sillä se korostaa liikettä.”

”Happee-Tiikerit: Happeen peleissä käytän salamaa yläkatsomossa. Kuvaan vastavaloon, jolloin saan toisinaan pelaajiin valoisat ääriviivat. Lisäksi saatan käsitellä kuvia rajustikin.”

”Peter Kotilainen: Peter Kotilainen ei yleensä piilottele tunteitaan. Kun hän on kentällä, kannattaa sormi pitää laukaisunapilla.”

”Katsomosta löytyy toisinaan mielenkiintoisia kohteita. Väriä voi tunnustaa vaikkapa maskissa.”

”O2-JKL-SaiPa: Iloa ei tarvitse pidätellä, kun pallo on mennyt maaliin.”

”O2-JKL-Pirkat: O2:n valmentaja Seppo Pulkkinen elää edelleen hetkessä. Jokainen tilanne tarjoaa mahdollisuuden tunteisiin.”

Katso myös: Lisää kuvia F-liigan syksystä löytyy Flickr-kuvapalvelusta!

Putken takaa osa 1: Fanien reaktioita ja pelaajien tuulettelua

Putken takaa osa 2: Ilmeitä ja pysäytettyjä tilanteita

Lue myös: Valokuvia vapaaseen käyttöön salibandysta – nyt myös pelaajien mukaan nimettyinä

Lue myös: Tunnetta ja toimintaa – valokuva vangitsee salibandynkin ratkaisuhetket

Jaa artikkeli