PSS rynnisti SB-Pron ohi ja lähtee pudotuspeleihin ykkösenä

Pakkovoiton edessä ollut PSS nousi SB-Pron vieraana neljän maalin takaa 7–5-voittoon ja lähtee pudotuspeleihin ykköspaikalta.

Porvoon Salibandyseura lähtee naisten Salibandyliigan pudotuspeleihin ykköspaikalta. Tänään PSS nousi SB-Pron vieraana neljän maalin takaa 7–5-voittoon ja suisti samalla mestarit kakkosiksi.

SB-Pro johti viime kevään finalistien kohtaamista yhdeksän minuutin jälkeen 4-0 ja vielä toisessa erässä 5-2, mutta sitten Ella Holmberg, Inka Lampinen, Fanny Holmberg ja Annika Hautojärvi pommittivat ”Pessin” 13 minuutissa rinnalle ja ohi. SB-Pro ei kyennyt enää vastaamaan, ja puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua Fanny Holmberg nosti vielä viimeisen niitin tyhjään verkkoon.

Sijoitussarja B:ssä Koovee löi Tampereen paikallisottelussa Classicin 10-2, ja kaikki on valmista ensi keskiviikkona Helsingissä odottavaan puolivälieräparien valintaan. Pudotuspeleissä kauttaan jatkavat PSS, SB-Pro, EräViikingit, Koovee, Classic, TPS, FBC Loisto ja SSRA.

Naisten Salibandyliigan karsinnan ykkösvaiheessa ÅIF kaatoi vieraissa Steelersin 5-3 ja varmisti liigapaikkansa myös ensi kaudeksi voitoin 2-0. Toisessa parissa NST siirtyi 1–0-johtoon LoSBia vastaan voittaessaan kotonaan 5-1.

Arkistokuva: Ville Vuorinen