Pöytyällä kaikki pelaavat – Riihikosken monitoimipelialue liikuttaa kuntalaisia

Viime viikolla SunSäbä-kiertue aktivoi koululaisia Janakkalassa ja seuran omia pelaajia Huittisissa. Ilon täyteinen kiertue jatkaa tällä viikolla Pöytyälle, jossa tapahtumaa vietetään tämän viikon torstaina ja perjantaina. Pöytyällä tapahtumaan on varattu aikaa kaikkien halukkaiden liikkumiselle!

Viime viikon Janakkalan SunSäbä-tapahtumassa oli vauhdikasta meininkiä, sillä päivisin koululaiset valtasivat tapahtuma-alueen ja vilinää ja vilskettä riitti! SC Urbans oli järjestänyt toimivan ja lähes kaikkia Janakkalan koululaisia liikuttavan tapahtuman. Huittisissa SunSäbä-tapahtumaa hieman muutettiin, sillä perjantaina seuran joukkueet harjoittelivat multisport-alustalla ja lauantaina aamulla kentälle pääsivät valloilleen perhesählyn pienet pelaajat ja heidän vanhempansa. Iltapäivän aikana useat SBS Rupun joukkueista testailivat vielä kenttää treenien ja pienpeliturnausten muodossa.

Tällä viikolla SunSäbä-kiertue pysähtyy Pöytyälle, jossa heti torstaina koululaiset ja päiväkotien lapset pääsevät liikkumaan päivällä. Tapahtuma-alueelle on Pöytyän oman multisport-alustan lisäksi tulossa myös useita kumppaneiden pelipisteitä, sillä Carunan Säbäfortunan SM-kiertue on myös mukana Pöytyällä! Säbäfortunasta voit lukea lisää täältä. 

Tapahtumapaikkana Pöytyällä on Riihikosken yhtenäiskoulun monitoimipelialue, jossa alueen oma multisport-alusta sijaitsee. Torstaina 27.8 kenttä on iltapäivällä varattuna seuran omille joukkueille, mutta kaikki ovat tervetulleita paikalle illalla kello 18-20, jolloin on perheiden harrasteilta. Silloin kaikki pääsevät kokeilemaan kenttää sekä pelailemaan MM-kotikisojen kumppaneiden pisteille!

SunSäbä-kiertuetta on vielä melkein puolet jäljellä, sillä Pöytyän jälkeen edessä on vielä suuret tapahtumapäivät Lempäälän ja Seinäjoen Ideaparkeissa. Kaikki halukkaat kerkeävät vielä mukaan kesän vauhdikkaimmalle kiertueelle!

Muistathan myös meidän toisen kesäkiertueen! Tupla+Katusählyä pelataan seuraavan kerran lauantaina 29.8 Oripäässä, joka on toiseksi viimeinen mahdollisuus lunastaa itselleen ilmainen finaalipaikka. Muistutuksena kuitenkin kaikille, että kesällä 2020 Tupla+ Katusähly-finaaliin voivat osallistua kaikki halukkaat joukkueet. Osaturnausten voittajille finaali on ilmainen ja muille hinnaltaan 100€/joukkue. Finaaliin pääsee ilmoittautumaan tästä linkistä.

Teksti: Tanja Mäntylä

Kuva: Luolaja Creative

 

Jaa artikkeli