Porvoon Salibandyseura hakee toiminnanjohtajaa

Porvoon Salibandyseura ry on yli 600 harrastajan yhteisö, jonka tarkoituksena on kasvaa tulevaisuudessa. Tavoitteena on kasvattaa harrastajamääriä sekä kehittää toimintaa entistä laadukkaammaksi ja paremmaksi, jotta voimme kilpailla muiden paikallisten urheiluseurojen kanssa entistä paremmin.

Porvoon Salibandyseura hakee palvelukseen

toiminnanjohtajaa

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näyttöä talouden johtamisesta, ymmärrystä järjestö- ja seuratoiminnasta sekä hyvää viestinnän osaamista.

Tehtävään kuuluu seuran kehittäminen yhteistyössä johtokunnan kanssa sekä toimiminen seuran yhdyshenkilönä ja koordinaattorina joukkueille ja sidosryhmille.

Toiminnanjohtajan työ sisältää hallinnollisia tehtäviä mm. talouden, myynnin, markkinoinnin ja varainhankinnan osalta. Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa seuran harraste- ja leiritoiminnan kehittämisestä ja organisoinnista yhdessä valmennuspäällikön kanssa. Työssä voi olla myös ohjaajana/valmentajana toimimista seuran joukkueissa sopimuksen mukaan.

Jos olet järjestelmällinen, aikaansaava sekä idearikas henkilö, omaat hyvät henkilöstöjohtamisen ja vahvat kommunikoinnin taidot, tunnet seurakentän ja osaat seurata sekä hoitaa seuran taloutta, haluat kehittää ja toimia paikka on juuri sinulle!

Toivomme, että sinulla on lajituntemusta sekä kokemusta seuratyöstä sekä koulutus, joka tukee työtehtävää.

Palkkaus: kuukausipalkka, sopimuksen mukaan.

Työ alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kokoaikatyö, viikkotuntimäärä 37,5h, sisältää viikonloppu- ja iltatyötä.

Haku päättyy 31.8.2021 klo 16.

Työhakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoiveen voit laittaa 31.8.2021 mennessä osoitteeseen: jenna.perokorpi@porvoonsalibandyseura.net

PSS:n uutiseen ja TE-palvelujen ilmoitukseen

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli