Polar ja Salibandyliitto yhteistyöhön – osallistu Suomi-Ruotsi-maaottelun kisaan ja voita multisportkello!

Sykemittareista ja urheilukelloista tunnettu Polar ja Salibandyliitto ovat aloittaneet yhteistyön.

Sykemittareista ja urheilukelloista tunnettu Polar ja Salibandyliitto ovat aloittaneet yhteistyön. Polarin ja Salibandyliiton sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

– Olemme ylpeitä ja iloisia, että olemme saaneet tällaisen kotimaisen, maailmanlaajuisesti tunnetun brändin mukaan tukemaan salibandyn kasvua. Yhteistyössämme yhdistyvät niin huippu- kuin kuntourheilukin terveysalan vahvan toimijan kanssa. Näen, että tulevaisuudessa meillä on yhteisten kokeilujen kautta mahdollisuus löytää mittaviakin yhteistyön muotoja, salibandyn kaupallisia oikeuksia hallinnoivan SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

– Polarin tuotteiden kautta saatava data on meille huippusalibandyssa erittäin tärkeää. Seuraamme erityisesti yksittäisten harjoitteiden kuormitusta sekä palautumista, mutta kerätty data toimii meille myös ravitsemusvalmennuksen tukena. Pelaajille harjoituspäiväkirjan pito on helppoa, kun kaikki tiedot ovat kätevästi ladattavissa Polar Flow -järjestelmään, Salibandyliiton valmennuspäällikkö Lasse Eriksson toteaa.

polar_2.png

Polar-leirissä iloitaan alkaneesta yhteistyöstä. Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava palloilulaji, jolla on olla lähes 70 000 rekisteröityä pelaajaa sekä noin 400 000 harrastajaa.

– Polar on tehnyt pitkään yhteistyötä maailman huippujoukkueiden kanssa useissa eri palloilulajeissa. Suomalainen salibandy on noussut maailman parhaaksi laadukkaan ja pitkäjänteisen työn tuloksena, ja on hienoa olla tässä mukana. Esimerkiksi Polar Team Pro -laitteiden avulla saadaan mitattua pelaajien sykkeiden ohella heidän liikkumansa matka, nopeus, kiihdytykset ja jarrutukset. Näidän tietojen avulla harjoittelua ja pelin analyysia voidaan viedä vielä entistäkin yksilöllisempään suuntaan, Polarin Smart Coaching Manager Ville Uronen, linjaa.

Polarin ja Salibandyliiton tuoreen yhteistyön juhlistamiseksi tarjolla on kilpailu, johon vastaamalla voi voittaa hiljattain markkinoille tulleen Polar Vantage M -multisportkellon. Kisaan voi osallistua Salibandyliiton Facebook-sivuilla:

Jaa artikkeli