Pohjola Vakuutuksen ja salibandyn pitkä yhteistyö saa jatkoa – ”Hieno esimerkki yhdessä menestymisestä”

Salibandyliitto ja Salibandyliiga ovat solmineet yhteistyösopimuksen Pohjola Vakuutuksen kanssa.

OP-Ryhmän alaisen Pohjolan Vakuutuksen ja salibandyn historia on pitkä. Aiemmin Pohjolan ja Pohjolan Vakuutuksen nimellä kulkenut kumppanuus ulottuu yli 20 vuoden taakse.
 
– Kumppanuutemme salibandyn kanssa on ollut poikkeuksellisen hieno esimerkki yhdessä menestymisestä. Olemme saaneet olla mukana huikeassa kasvutarinassa niin lajin harrastajamäärien kuin kansainvälisen menestyksen suhteen. Nyt tehty sopimus takaa onnistumisia myös jatkossa: juuri päättyneiden hienojen naisten MM-kisojen jälkeen katseet siirretään joulukuun 2020 MM-kotikisoihin, johtaja Markus Serni Pohjola Vakuutuksesta kommentoi.
 
Naisten MM-kisaviikolla allekirjoitettu sopimus on monivuotinen. Kumppanuus luo arvoa ja kasvun elementtejä molemmille osapuolille.
 
– Pohjola Vakuutus on yksi pääyhteistyökumppaneistamme, ja yhteistyömme on toiminut hienosti. Nyt solmitun sopimuksen myötä yhteistyö jatkuu sekä salibandymaajoukkueiden että Salibandyliigan osalta, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen sanoo.
 
– Salibandyliitto on haastanut meitä tarjoamaan jäsenilleen vakuutusturvaa, joka pysyy mukana vauhdissa eikä tuota pettymyksiä vahinkojen sattuessa. Pitkälti sen ansiosta uudistunut Sporttiturva-vakuutus yhdistettynä hoitoon Pohjola Sairaaloissa tarjoaa ainutlaatuisen sujuvan hoitopolun, Serni kehaisee ja jatkaa:
 
– Salibandy on vauhdikas suunnanmuutoslaji, jossa loukkaantumisiin ei läheskään aina liity ulkoista tekijää. Perinteiset tapaturmavakuutukset eivät korvaa tällaisten vammojen hoitokustannuksia, mutta Sporttiturvan korvauspiiriin ne kuuluvat.
 
Kuvateksti (ylin): Salibandyliigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen (vas.), Pohjola Vakuutuksen johtaja Markus Serni, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen, Pohjola Vakuutuksen urheilupäällikkö Ari Koski sekä Salibandyliiton hallituksen puheenjohtaja Risto Kauppinen.

Kuvat: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli