Pitkän työuran Salibandyliitossa tehnyt Johanna Vasankari siirtyy uusien haasteiden pariin

Salibandyliiton pitkäaikaisin työntekijä Johanna Vasankari lopettaa Salibandyliitossa 4.3.2020. Työuraa hänelle ehti liitossa kertyä peräti 26 vuotta.

Perjantaina Salibandyliiton toimistolla Myllypurossa vietettiin Salibandyliiton pitkäaikaisimman työntekijän, seura- ja talouskoordinaattori Johanna Vasankarin läksiäisiä. Ystävänpäivänä hänelle tuli 26 vuotta täyteen liiton palveluksessa.

Johanna ehti nähdä konkreettisesti salibandyn nousun merkittäväksi suomalaisten liikuttajaksi ja suurten palloilulajien raskaaseen sarjaan.

Vasankari aloitti Salibandyliitossa 14.2.1994. Tuolloin Salibandyliitossa oli kolme työntekijää ja lisenssipelaajia hiukan yli 10 000. Tällä hetkellä kokopäiväisiä työntekijöitä kattojärjestössä on pitkälti yli 30 ja rekisteröityjä pelaajia ja harrastajia noin 66 000.  

Vasankarin tehtäväkuva on vaihdellut vuosien saatossa, mutta tiivistetysti hän on toiminut tuiki tärkeässä asiakasrajapinnassa. Lukuisia ovat olleet ne kerrat, kun Johanna on auttanut ja neuvonut seurojen edustajia, pelaajia ja heidän huoltajiaan mitä moninaisimmissa Salibandyliiton toimintaan liittyvissä kysymyksissä puhelimen ja sähköpostin välityksellä.  

Tutuiksi Johannalle ehtivät tulla Salibandyliiton toimitilat Helsingin Pohjois-Haagassa Korppaanmäentiellä ja sittemmin Olympiastadionilla, kunnes hänen työpisteensä siirtyi Tampereen aluetoimistoon vuonna 1999.

Salibandyliitto kiittää Johannaa lämpimästi hänen työpanoksestaan ja pitkästä työurasta salibandyn parissa ja toivottaa samalla parasta jatkoa tulevaisuuteen uusien haasteiden parissa.

Jaa artikkeli