Petri Kettunen Eerikkilän salibandypalveluista vastaavaksi päälliköksi

Kokenut ja menestynyt salibandyvalmentaja Petri Kettunen siirtyy Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin salibandypalveluista vastaavaksi päälliköksi.

Suomen salibandyn maailmanmestariksi vuonna 2016 luotsannut ja tällä hetkellä Tshekin salibandymaajoukkuetta valmentava Petri Kettunen on valittu Eerikkilän salibandypalveluiden päälliköksi. Tehtävä on uusi ja rekrytoinnin myötä Eerikkilän tavoitteena on kehittää salibandypalveluita voimakkaammin myös kansainvälisille kohderyhmille.

Kettunen siirtyy uuteen tehtäväänsä päätoimisesti vuoden 2021 alusta alkaen. Hän alkaa kuitenkin perehtyä työhönsä osa-aikaisesti elokuussa hoitaen samalla normaalisti tehtäviään Tshekin salibandymaajoukkueen päävalmentajana sopimuskautensa loppuun asti.

Kolmatta kauttaan Tshekkiä valmentava Petri Kettunen on innoissaan uudesta pestistään.

– Sain mielenkiintoisen mahdollisuuden Eerikkilästä. Katsotaan, miten voimme edelleen kehittää Eerikkilän salibandypalveluita ja erityisesti kansainvälisille kohderyhmille, Salibandyliiton huippu-urheilujohtajanakin aiemmin toiminut Kettunen sanoo.

Eerikkilässä toimiva salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus houkutteli häntä myös osaavien ihmisten ja erinomaisten puitteiden ansiosta.

– Olen todella innostunut pääsemään osaksi Eerikkilän kulttuuria ja kokonaisuutta. Siellä on aina ollut eteenpäin suuntautunut ja positiivinen ilmapiiri. Eerikkilässä panostetaan ihmisten kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja hyvinvointiin, mikä tarkoittaa teknisen lajiosaamisen lisäksi hyvin montaa muutakin asiaa. Tätä kokonaisvaltaista ajattelutapaa hyödynnämme myös Eerikkilän salibandypalveluissa, Kettunen linjaa.

Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen iloitsee monipuolisen kokemuksen ja menestyneen osaajan saamisesta taloon.

– Saamme Petestä näkemyksellisen ja tuloshakuisen päällikön vastaamaan salibandypalveluidemme laadukkaasta tuottamisesta niin kansallisisille kuin kansainvälisille kohderyhmillemme. Hänellä on lisäksi vankka kokemus ja pätevyys valmennuksen ja liikunnan ammatillisen koulutuksen johtamisesta, mikä on meille tärkeää.

Eerikkilän yksi tehtävistä on toteuttaa omalta osaltaan Salibandyliiton visiota olla maailman paras salibandymaa vuonna 2028.

– Hienoa, että Eerikkilä panostaa salibandyn palveluihin, ja osoittaa muun muassa tällä rekrytoinnilla vahvan halunsa olla mukana viemässä suomalaista salibandyä eteenpäin, Salibandyliiton puheenjohtaja Risto Kauppinen kommentoi.


Eerikkilän urheiluopiston tiedotteesta.

Jaa artikkeli