Peter Kotilainen vahvistaa SPV:tä – myös valmennukseen muutoksia

SPV kertoi keskiviikkona uusista tuulista sekä joukkueessa että valmennuksessa kaudelle 2022-23.

Isoin uutinen on joukkueen tuore hankinta: maajoukkueesta tuttu huippunimi Peter Kotilainen vahvistaa ryhmää 1+1 vuoden sopimuksella.

Salibandytaiteilija on pelannut edelliset kaudet liigassa Happeen paidassa. 27-vuotias Kotilaisen vyöllä on yhteensä 213 runkosarjapeliä tehoin 251+231=482. Hän on voittanut aiemmin liigaurallaan kolme hopeaa ja yhden pronssin.

Maajoukkueessa Kotilainen on voittanut kaksi MM-kultaa sekä yhden hopean. Hänet valittiin 2016 arvokisoissa turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi – Kotilainen voitti noissa kisoissa myös turnauksen pistepörssin.

– Todella hyvin mielin Seinäjoelle. Edellisen puolen vuoden aikana piti pohtia, että pelaako tässä enää lainkaan. Mutta nyt liekki palaa jälleen. Paljon on töitä edessä, mutta kun Super Cup syyskuussa on edessä, mies on varmasti iskussa, Kotilainen lupaa.

Isomäki ruoriin

Myös SPV:n valmennuksessa nähdään isoja muutoksia, kun Jori Isomäki ottaa päävalmentajan tittelin Tommy Koposelta. Samalla päättyy Koposen 21 vuoden yhtäjaksoinen päävalmentajaputki.

Koponenkaan ei kokonaan astu syrjään Isomäen rinnalta – hän jatkaa myös tulevalla kaudella SPV:n valmennuksessa. Jarno Ihme täydentää valmennuksen osaamisellaan.

Näe Kotilainen ja SPV kauden ekassa pokaaliottelussa, kun SPV kohtaa Classicin Eerikkilä Super Cupissa lauantaina 10.9. Nappaa liput huipputapahtumaan tästä!

Artikkelikuva: Juha Leskinen

Jaa artikkeli