Peter Kotilainen taituroi Happeessa myös seuraavat kaudet

Happeen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt Peter Kotilainen tähtää vuoden 2020 MM-kotikisoihin.

Happee tiedottaa solmineensa maailman parhaaksi salibandyhyökkääjäksi arvostetun Peter Kotilaisen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

– Täällä kotona on hyvä olla ja elää ja tähtäimessä on olla edelleen maailman paras hyökkääjä vuonna 2020, kun Suomessa pelataan kotikisat, juuri Salibandyliigan runkosarjan pistepörssin voittanut Peter Kotilainen perustelee.
– Happee menee seurana koko ajan eteenpäin ja toivottavasti saadaan uusi hallikin pystyyn vielä tämän sopimuksen voimassa ollessa. Lisäksi pelaaminen maailman parhaimman kotiyleisön edessä Hirviteatterissa on niin huikeaa, että se laittaa tekemään parastaan peleissä joka kerta. Takaan sen, että pörssejä syntyy jatkossakin ja tavoite on voittaa Happeessa mestaruus vaikka joka kausi tämän ja seuraavan kahden kauden aikana. Haluan vielä erikseen kiittää Monitoimitalon yleisöä kaikesta tuesta nyt ja tulevaisuudessa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että maailman paras hyökkääjä jatkaa täällä vielä ainakin seuraavat kaksi vuotta, manageri Petri Kauko sanoo.
– Seuran strategiaan kuuluu, että haluamme pysyä yhtenä Suomen ja maailman kärkiseurana, ja tämä sopimus Peterin kanssa on iso asia liigajoukkueen ja koko seuran menestymisen kannalta.

Samalla Happee vinkkaa napanneensa siirtomarkkinoilta myös kovan luokan hankinnan, jonka nimi julkaistaan torstaina ennen pudotuspeliavausta Oilersia vastaan. Uuden pelaajan on määrä olla myös ottelussa paikalla ja erätaukohaastateltavana…

Lue lisää Happeen sivuilta

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli