Pelipassien myynti alkanut – Ruutu-kampanja toteutuu tälläkin kaudella

Pelipassien myynti on alkanut 1. elokuuta. Pelipassi tulee olla hankittuna ennen ensimmäistä sarjapeliä. Syyskuun loppuun mennessä lunastettu pelipassi tuo kampanjaedun Ruutu-palveluun, jossa näkyy kaikki F-liigan miesten ja naisten ottelut.

Pelipassit hankitaan tuttuun tapaan Suomisport-palvelussa. Pelipassi tulee voimaan heti, kun maksu on kirjautunut sähköiseen järjestelmään.

Pelipasseja on erilaisia riippuen pelaajan iästä, sarjatasosta tai muusta roolista (mm. erotuomarit, valmentajat, toimihenkilöt) salibandytoiminnassa. Pelipassivaihtoehdot, hinnat, lunastus ja yleisimmät pelipasseihin liittyvät kysymykset on koottu verkkosivuillemme kattavasti osoitteessa salibandy.fi/pelipassit.

Materiaaliin kannattaa tutustua kunnolla ennen pelipassin lunastamista. Pelipassien hintaan lisätään 1,75 euron suuruinen palvelumaksu.

Vakuutuksen liittäminen
pelipassiin suositeltavaa

Urheiluvakuutus on pakollinen junioripelaajille, F-liigan ja Inssi-Divarin sekä naisten Divarin pelaajille. Junioripelaajia ovat 2002 ja myöhemmin syntyneet pojat/miehet sekä 2003 ja myöhemmin syntyneet tytöt/naiset.

Suomisarjassa, miesten 2.–6. divisioonissa, naisten 2.–4. divisioonissa, seniorisarjoissa ja muissa harrastesarjoissa ja -tapahtumissa urheiluvakuutus on vapaaehtoinen, mutta erittäin suositeltava.

Salibandyliiton yhteistyökumppani urheiluvakuuttamisessa on Pohjola Vakuutus Oy. Sporttiturva-urheiluvakuutuksen voi lunastaa pelipassin oston yhteydessä. Urheiluvakuutus voi olla myös toisen vakuutusyhtiön tarjoama, mutta tällöin on syytä tiedostaa, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa salibandyn kilpailutoiminnassa tapahtuvia vahinkoja. Alla olevan linkin kautta löytyy myös Sporttiturva-vakuutuksen tuoteselosteet.

Syyskuun loppuun mennessä pelipassin lunastaneille
tarjolla F-liigaa Ruutu-palvelussa etuhintaan

Kauden 2023–24 F-liiga starttaa 15.9. F-liiga on vahvasti esillä Ruutu-palvelussa avausottelusta kevään ratkaisuihin saakka. Kaikki F-liigan miesten ja naisten sarjan ottelut näkyvät Ruudussa kevääseen 2028 asti ulottuvalla sopimuksella.

Kaikille 30. syyskuuta mennessä henkilökohtaisen pelipassin lunastaneille (pl. ryhmäpelipassit) F-liiga ja muut Ruudun monipuoliset sisällöt avautuvat etuhintaan henkilölle toimitettavalla etukoodilla, jonka voi aktivoida 31.10. saakka. Kampanjassa kahdeksan kuukauden tilaus tuo 25 %:n alennuksen normaaliin tilaukseen verrattuna. Hyöty on jopa 32 euroa.

– Nelonen Median, F-liigan ja Salibandyliiton yhteistyön kautta salibandyn kärkituote, F-liiga, on helposti salibandyn kuluttajien saatavilla Ruutu-suoratoistopalvelussa. F-liigaa kehitetään tv-tuotteena koko ajan. Peli on keskiössä ja viime kaudella toteutetut studio-osuudet asiantuntijoineen ovat tuoneet nostetta lähetyksiin ja hyvää palautetta katsojilta. Kotimaisten tähtien lisäksi F-liigassa pelaa tällä kaudella enemmän ulkomaisia vahvistuksia kuin koskaan aiemmin, muistuttaa SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

– Salibandy ja F-liiga ovat Ruudun urheilutalven huipputuotteita! Joka kaudelta tiivistynyt yhteistyö Salibandyliiton ja F-liigan kanssa on luonut perustukset hienolle kehitykselle lajin tunnettavuudessa ja kiinnostavuudessa. Hienoa, että reilun kuukauden päästä kausi on taas käynnissä, Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela toteaa.

Ruutu-kampanja pelipassien lunastaneille
• etu kuuluu kaikkiin henkilökohtaisiin pelipassiluokkiin
• Kahdeksan (8) kuukauden tilaus 25%:n alennuksella (kuukausilaskutus)
• Alennettu hinta henkilökohtaisen pelipassin hankkineille 11,99 €/kuukausi (normaali hinta 15,99 €/kuukausi)
• Etu 8 kuukauden aikana jopa 32€
• Etu lunastetaan koodilla, joka liitetään henkilön pelipassiin (ks. tarkemmin alla)
• Koodin voi käyttää vain kerran
• Koodin voi aktivoida heti, mutta viimeistään 31.10.2023 mennessä
• 8 kuukautta lasketaan koodin aktivoinnista lähtien eteenpäin
• Ei voi yhdistää voimassa olevaan tilaukseen
• Koodin aktivointi osoitteessa www.ruutu.fi/lahjakortti
• Tilaus jatkuu täydellä hinnalla 8 kuukauden jälkeen

Katselukoodin toimitus
Suomisport-palveluun kirjautumisen jälkeen web-käyttöliittymässä katselukoodi löytyy kohdassa ”lajikohtaiset lisätietosi”.  Suomisportin mobiilisovelluksessa pitää siirtyä selainversioon.

Koodit syötetään pelipasseihin kahdessa erässä.
1. erä: 31.8. mennessä pelipassin hankkineille maanantaina 4.9.
2. erä: 30.9. mennessä pelipassin hankkineille tiistaina/keskiviikkona 3./4.10.

Lataa Suomisport-applikaatio: Android ǀ iOS (Apple)

Edit 8.9.2023 Kampanjaehtoja tarkennettu: Ei voi yhdistää voimassa olevaan tilaukseen.

Kuvat: Ari Arola (ylin kuva) ja Anssi Koskinen (alempi kuva)

Jaa artikkeli