Värväämö

Pelaajille töitä ympäri Suomen – Värväämö on Salibandyliiton uusi kumppani

Henkilöstövuokrausyritys Värväämö on Salibandyliiton uusi yhteistyökumppani. Värväämö näkyy erityisesti Salibandyliiton uuden videoalustan SalibandyTV:n kautta. Lisäksi Värväämö jalkautuu vahvasti salibandyseurojen arkeen tarjoten töitä pelaajille.

Värväämö on henkilöstövuokrausyritys, jonka vahvuudet ovat erityisesti rakennusalan, teollisuuden ja logistiikan työnvälityksessä. Värväämöllä työskentelee henkilöstövuokrauksen kautta asiakkaiden työmailla ja työpaikoilla vuosittain yli tuhat alan osaajaa.

– Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme töihin rakennusalan, logistiikan ja teollisuuden osaajia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja työmaahenkilöstölle sekä toimihenkilöille, Värväämön liiketoimintajohtaja Tomi Käiväräinen taustoittaa ja jatkaa:

– Värväämö haluaa tukea salibandyn harrastamista Suomessa ja tarjota jokaiselle alan harrastajalle erilaisia joustavia työskentelymahdollisuuksia harrastuksen ohella. Me Värväämöllä pidetään huolta, että kun meidän kaverimme tulee töihin, niin osaaminen on kunnossa ja luvat, kortit ja varusteet on reilassa. Meiltä löytyy muun muassa logistiikan, teollisuuden, rakentamisen ja maanrakennuksen sekä sähkö- ja LVI-alojen osaajille töitä.

 

Värväämö haluaa tukea salibandyn harrastamista Suomessa ja tarjota jokaiselle alan harrastajalle erilaisia joustavia työskentelymahdollisuuksia harrastuksen ohella.
Tomi Käiväräinen, Värväämö

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on edistää, valvoa ja ohjata maamme salibandyn ja sählyn harrastusta ja kehitystä. Rekisteröityjä pelaajia salibandyllä on yli 50 000 ja harrastajia 300 000.

– Salibandyliiton ja Värväämön yhteistyö on selkeä jatkumo salibandyn suuntaukselle. Salibandyssä halutaan tukea harrastajien arkea, antaa pelaamiselle sekä liikkumiselle mahdollisuus, unohtamatta tärkeää asiaa eli arjen työntekoa. Yhteistyön ytimessä on ajatus, että siinä missä nuoria kannustetaan ja tuetaan opiskelemaan, Värväämö auttaa ja tukee Salibandyliiton kumppanina heitä, jotka suuntaavat työelämään, Salibandyliiton kaupallinen päällikkö Timo Toivonen kommentoi.

Värväämö yhteistyö Salibandyliiton kanssa konkretisoituu SalibandyTV:n kautta. SalibandyTV on Salibandyliiton uusi videoalusta, joka kokoaa kaikki lajin lähetyksen yhden palvelun alle. Tänä syksynä lanseerattu palvelu on jo lyhyessä ajassa kerännyt käyttäjikseen yli 100 salibandyseuraa ja yli 15 000 rekisteröitynyttä katselijaa.

– Kun Salibandyliitto etsi suomalaista, ammattimaista sekä ymmärtävää kumppania tältä toimialalta, oli Värmäämö nappivalinta. Pelaamisen ja työnteon yhdistäminen voi olla joskus hankalaa, mutta Värväämön kaltaisen osaajan kanssa työt voidaan räätälöidä työntekijän mukaan. Tämä on yksi syy, miksi Värväämö, Salibandyn kumppanina, on upea mahdollisuus koko laji- sekä seurayhteisölle. Toisaalta salibandyn pelaajat ovat todella haluttuja työntekijöitä työmarkkinoilla, joten kyseessä myös haluttu kumppani työmarkkinoiden suunnalta. Uskomme yhteistyön tuovan apua sekä mahdollisuuksia lajin seuroille, heidän hankkiessaan pelaajia tai muita osaajia seuroihinsa, Toivonen sanoo.

Jaa artikkeli