Pelaajilla altistumisia – O2-Jyväskylä perui harjoitusottelunsa

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen ja miesten Akatemiajoukkueen pelaajia on altistunut koronavirukselle. Tästä syystä näiden joukkueiden tulevalle viikonlopulle suunnitellut harjoitusottelut on peruttu.

Kummassakin joukkueessa altistumistapauksia on tiedossa kaksi. Joukkueet saivat tietää altistumisista keskiviikkona. Kaikki altistuneet ovat karanteenissa ja menossa koronatestiin mahdollisimman pian.

Viime viikkoina koronavirustilanne Jyväskylässä on uudelleen pahentunut, ja tartuntoja sekä altistumisia on tullut ilmi selvästi enemmän kuin kesällä. Kolmen viime päivän aikana uusia tartuntoja on todettu 29, ja karanteeniin on asetettu satoja altistuneita.

Jyväskylän poikkeusolojen johtoryhmä linjasi torstaina iltapäivällä pitämässään kokouksessa, että uusia rajoituksia yleisötapahtumien tai esimerkiksi liikuntaharrastusten järjestämiseen ei ainakaan toistaiseksi tule.

–Tartuntaketjut tunnetaan riittävän hyvin. Ei ole olemassa mitään toimintoa tai palvelua, jonka sulkemalla voisimme merkittävästi taudin etenemistä muuttaa. Me jatkamme olemassa olevia rajoituksia, emmekä lähde uusiin rajoituksiin, Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto sanoo Yle Jyväskylän uutisessa.

O2-Jyväskylä noudattaa toiminnassaan Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä Salibandyliiton koronaohjeistuksia. Muistutamme myös seuran jäsenistöä pitämään hyvää huolta yleisestä hygieniasta sekä siitä, että vähänkään oireisena ei saa osallistua seuran tapahtumiin.

O2-Jyväskylän tiedotteesta

Jaa artikkeli