Patrik Forsbacka aloittanut SSBL Salibandy Oy:n myyntipäällikkönä

SSBL Salibandy Oy:n uutena myyntipäällikkönä 1.1.2019 alkaen on aloittanut Patrik Forsbacka.

– Salibandyn kasvu kohti maailman parhaan salibandymaan statusta näkyy jo yritysten lisääntyneenä kiinnostuksena lajiamme kohtaan. Kasvun varmistamiseksi etsittiin joukkueeseen myynnin ammattilaista, jolta löytyy rohkea, edelläkävijän ratkaisukeskeinen asenne, paaluttaa SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen myyntipäällikön roolin.

Patrik Forsbackalla, 35, on vahva tausta kansallisesta ja kansainvälisestä myynnistä. Hän on kartuttanut osaamistaan opiskelemalla ja työskentelemällä Ruotsissa ja Norjassa yhteensä noin kymmenen vuoden ajan.

– Patrik valikoitui laadukkaiden hakijoiden joukosta ja hänen kokemuksensa urheilun laaja-alaisesta ja kansainvälisestä sponsoroinnista teki vaikutuksen. On hienoa saada Patrikin kaltainen kielitaitoinen joukkuepelaaja tuottamaan lisäarvoa kumppanikenttään, eikä hänen omasta salibandytaustastaan ainakaan haittaa ole – vaan päinvastoin, Nurminen iloitsee.

Myyntipäällikön keskeisiin tehtäviin kuuluvat mm. uusasiakashankinta, sopimusten uusimiset, salibandytapahtumien ja -tuotteiden myynti.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta päästä työskentelemään rakkaan lajin pariin, osaavien ja sitoutuneiden kollegoiden kanssa, toteaa Patrik Forsbacka.

Patrik Forsbackan yhteystiedot
puh 040 650 0695
patrik.forsbacka(at)salibandy.fi

Salibandyliiton ja SSBL Salibandy Oy:n henkilöstön yhteystiedot löytyvät täältä.

SSBL Salibandy Oy on Suomen Salibandyliiton omistama myynnistä ja markkinoinnista vastaava osakeyhtiö.

Jaa artikkeli