Paluu vuoteen 2010 - MM-kisastudiolähetykset muistelevat kultaisia kotikisoja

Joulukuu on perinteisesti ollut salibandy-ihmisen parasta aikaa, kun vuorovuosina naisten ja miesten MM-kisat ovat täyttäneet penkkiurheilijoiden toiveet.

Tänä vuonna MM-kisat olisi pelattu alkuperäisen suunnitelman mukaan Helsingissä, mutta sen sijaan salibandykansa pääsee nauttimaan edelliset miesten kotikisat vuodelta 2010 uudelleen. MM-kisastudiolähetykset täyttävät ruudun tänään perjantaina ja huomenna lauantaina. Juontajakaksikkona toimii Kaj Kunnas ja Gabriel Airaksinen. Lähetykset tulevat Salibandyliiton YouTube-kanavalla ja ISTV:n välityksellä.

 

Katso perjantain lähetys

Katso lauantain lähetys

 

MM-kisastudiossa nähdään perjantaina vieraina maajoukkueen vakiokasvo Juha Kivilehto sekä vuoden 2010 maailmanmestari Timo Toivonen.
Lauantaina studioon saapuvat päävalmentaja Petteri Nykky sekä Tero Tiitu. Tämän lisäksi salibandyfani Hanna Käppi ja lajivaikuttaja Toni Lötjönen kertovat, mikä merkitys ensi vuoteen siirretyillä kotikisoilla on lajiväelle.

Juontajat Gabriel Airaksinen ja Kaj Kunnas valmiina vastaanottamaan studiovieraat

Vieraiden lisäksi saadaan kuulumisia viime viikonlopun maajoukkueleiriltä, tällä kertaa junioripelaajien haastattelemana.

Kisastudion katsojat saavat osallistua lähetykseen somekanavien kautta. Omat kysymyksensä studiovieraille voi jättää aihetunnisteilla
#WFCHelsinki2020 ja #salibandy. Kysymyksiä voi lisäksi laittaa WhatsApp-numeroon 044 777 5683.

Tervetuloa mukaan kisastudioon!

Jaa artikkeli