Pallo pyörii -kampanja tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastusta

Liikunnan merkitystä lasten ja nuorten elämässä ei voi liikaa korostaa. Ulkoilu ja liikkuminen piristävät mieltä, vahvistavat itsetuntoa ja lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Liikunta on tärkeää myös lapsen luuston ja motoristen taitojen kannalta, ja lapsuudessa harjoitetun säännöllisen liikunnan tiedetään ennustavan aktiivista elämäntapaa myös aikuisena.

– Viime ajat ovat olleet poikkeuksellisen haasteellisia niin koko yhteiskunnassa kuin myös liikuntajärjestökentällä salibandyseurat mukaan lukien. Nyt jos koskaan meidän, joilla on mahdollisuus, on aika tehdä kaikki voitava, ettei yhdenkään lapsen tai nuoren liikkuminen jäisi ainakaan harrastusten kustannuksista kiinni, korostaa Salibandyn Tuki -Säätiön asiamies Jari Kinnunen.

Haastammekin nyt kaikki liikunnan ystävät mukaan valtakunnalliseen Pallo pyörii -kampanjaan. Osallistua voi haluamallaan summalla ja kampanja-aika on 3.12.2021– 31.1.2022. Kerätyillä varoilla tuetaan lasten ja nuorten liikuntaa ja parannetaan juniorien mahdollisuuksia osallistua seuratoimintaan koko maassa.

– Varoilla voidaan järjestää esimerkiksi erilaisia tempauksia ja tapahtumia, kuten ilmaisia säbäkouluja ja innostaa näin uusia jäseniä lajin pariin. Yhteiskunnan hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että kaikilla halukkailla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus harrastaa ja liikkua urheiluseurassa, Kinnunen jatkaa.

 

Lahjoittaminen on tehty todella helpoksi ja mukaan pääsee jo pienellä summalla. Alla oleva linkki vie suoraan lahjoitussivulle, jossa voi halutessaan kohdentaa varojaan myös yksilöidymmin haluamaansa kohteeseen tai seuraan. Kampanjan järjestäjä Salibandyn Tuki -Säätiö pitää huolen siitä, että varat ohjataan oikeisiin kohteisiin.

– Lahjoittamalla olette mukana tukemassa tärkeää asiaa. Näytetään yhdessä voimamme ja kannustetaan uusia jäseniä lajin ja junioritoiminnan pariin. Pidetään huolta siitä, että salibandyn seuratoiminta kukoistaa ja pallo pyörii vilkkaasti eri puolilla Suomea myös tulevina vuosina, Kinnunen painottaa.

Linkki lahjoitusportaaliin: www.pallopyörii.fi

Lisätietoja:

Jari Kinnunen
Yhteiskuntasuhdejohtaja
Sidosryhmä-, yhteiskunta- ja järjestösuhteet. Taloushallinto ja -raportointi, edunvalvonta ja suhdetoiminta, Respect-toiminta.

Salibandyn Tuki -Säätiö
Yhteiskunnan hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että kaikilla halukkailla lapsilla ja nuorilla, aivan kuten aikuisilla ja vanhuksilla olisi mahdollisuus harrastaa ja liikkua urheiluseurassa. Salibandyn Tuki -Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea salibandyharrastusta, salibandytoimintaa ja erityisesti salibandyn junioritoimintaa Suomessa. Säätiö kerää varoja yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen salibandyseuroissa. www.salibandysaatio.net

Rahankeruulupa RA/2020/553

Jaa artikkeli