Paavo Kankaanpää palaa vahvistamaan Karhuja

Divarin Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Paavo Kankaanpään kanssa. Puolustaja palaa seuraan LASBin organisaatiosta.

Paavo Kankaanpää on 21-vuotias Karhujen kasvatti. Peliuraa hänellä on takana noin 12 vuotta. Kankaanpää pelasi vielä viime kaudella Karhupaidassa, mutta lähti syksyllä opiskelujen perässä Vierumäelle. Kankaanpää on edustanut tällä kaudella Liigajoukkue LASBia ja sen farmijoukkuetta SB Heinolaa (Suomisarja).
– SB Heinolassa ehdin pelaamaan seitsemän peliä ennen pelien keskeytymistä (tehot 0+4=4). Ne pelit menivät ihan ok, mutta vähän uuteen totutellessa. Olin myös LASB:in liigajoukkueen treeniryhmässä mukana läpi kauden. Siellä pääsi harjoittelemaan laadukkaasti, Kankaanpää kertoo.

Kankaanpää nähtiin Karhujen Divarijoukkueessa ensimmäisen kerran kaudella 2017-2018. Hänelle on kertynyt yhteensä 38 Divaripeliä. Viime kauden tehot Kankaanpäällä Karhupaidassa 22 ottelussa oli 8+9=17 (+19).
– Pelasi kyllä hyvän kauden, joukkueen toisiksi paras +/- -tilastossa, valmentaja Pekka Nylund kehuu.

Kankaanpää on tyytyväinen sopimuksesta ja hyvillä fiiliksillä, kun saa pukea taas Karhupaidan päälleen.
– Totta kai hyvät fiilikset, kun pääsee pelaamaan kasvattajaseurassa. Paluu Karhuihin tuli mahdolliseksi, kun koulussa on niin paljon etänä tunteja nyt ja kohta on työharjoittelujakso. Lisäksi halusin päästä pelaamaan tällä kaudella vielä, mikä ei välttämättä olisi toteutunut muuten.

Karhuissa Kankaanpää odottaa kovatasoisia pelejä.
– Niitä on varmasti tulossa ja niitä odotan paljon, kun ei ole vähään aikaan päässyt kunnolla pelaamaan. On muutenkin kiva pelata taas tutussa ympäristössä.
Henkilökohtaiseksi tavoitteeksi loppukaudelle Kankaanpää sanoo haluavansa pelata mahdollisimman hyvin ja auttaa joukkuetta voittamaan.
– Olisi kiva olla mukana auttamassa Karhuja saavuttamaan tavoitteensa eli liiganousun. Toivottavasti kausi pystytään pelaamaan loppuun, hän toivoo.

Myös päävalmentaja Pekka Nylund on tyytyväinen saadessaan Kankaanpään takaisin Karhurosteriin.
– Kiva saada Kullaan lahja porilaiselle salibandylle takaisin Karhupaitaan. Paavo pelasi viime kaudella todella vakuuttavan kauden, mistä kertoo 17 pistettä ja +19 tehotilastossa. Paavo tuo leveyttä pakkipäähän, mistä on miehiä poissa melko reilusti tällä hetkellä.

Paavo Kankaanpää nähdään Karhujen kokoonpanossa ensi kertaa tällä kaudella lauantain Rangers-pelissä.

Karhujen tiedotteesta
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Jaa artikkeli