Päävalmentaja Petteri Nykky sivussa lauantain Ruotsi-ottelusta – pikahälytyksellä selkäleikkaukseen

Päävalmentaja Nykky liukastui Eerikkilässä selkänsä leikkauskuntoon.

Suomen miesten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky, 53, joutuu jättämään väliin lauantaina Espoossa pelattavan Ruotsi-maaottelun. 

Suomen miesten maajoukkue kokoontui keskiviikkona Eerikkilän Urheiluopistolle valmistautumaan lauantain maaotteluun. Lumiset ja liukkaat kelit koituivat alkuillasta Petteri Nykyn kohtaloksi, sillä hän liukastui jäisessä mäessä ja loukkasi selkänsä.

– Petteri liukastui sen verran pahasti, että hänet vietiin Eerikkilästä ambulanssilla Forssaan sairaalaan. Sieltä hänet sitten siirrettiin Porvoon sairaalan kautta Töölön sairaalaan, jossa edessä on selkäleikkaus, miesten maajoukkueen joukkueenjohtaja Jari Oksanen kertoi ja muistutti, että Nykyllä on pitkä historia selkävaivojen kanssa.

Vetovastuun miesten maajoukkueesta ottavat väliaikaisesti Nykyn valmennustiimiin kuuluvat Samu Kuitunen ja Jussi Jäntti.

Torstaina Suomen miehet leireilevät vielä Eerikkilässä ja perjantaina Espoossa. Lauantaina on luvassa leiriviikon huipennus eli Ruotsi-maaottelu klo 16.00 alkaen Espoon Metro Areenalla. Suomi lähtee otteluun hallitsevana maailmanmestarina.

Miesten maaottelun lisäksi Espoon salibandytapahtumassa pelataan perjantaina miesten Salibandyliigan Espoon derby Esport Oilers–Westend Indians sekä alle 19-vuotiaiden poikien Ruotsi-maaottelut perjantaina ja lauantaina.

Lisätietoa tapahtumasta

Jaa artikkeli