Pääsarjapäällikkö Jyrki Paajanen siirtyy uusien haasteiden pariin

Salibandyliiton ja SSBL Salibandy Oy:n palveluksessa kymmenen vuoden työuran tehnyt pääsarjapäällikkö Jyrki Paajanen siirtyy uusiin työtehtäviin Salibandyliiton ulkopuolelle. Hänen viimeinen työpäivänsä Salibandyliitossa on kuluvan tammikuun viimeisenä päivänä.

Paajasen työnkuvaan on kuulunut pääsarjatoiminnan (miesten Salibandyliiga, naisten Salibandyliiga ja miesten Divari) ja TEHO Sport Suomen Cupin kilpailutoiminnan koordinointi, minkä lisäksi hän on toiminut kilpailu- tai tapahtumapäällikkönä lukuisissa kansallisissa ja kansainvälisissä ottelutapahtumissa ja turnauksissa.

Vuoteen 2013 saakka Paajanen toimi SSBL Salibandy Oy:n palveluksessa. Sen jälkeen tapahtuneen organisaatiouudistuksen myötä Paajanen siirtyi Salibandyliiton palvelukseen aluksi liigapäällikkönä ja sittemmin Salibandyliiton pääsarjapäällikön nimikkeellä.

– Tammikuun alussa minulla tuli 10 vuotta täyteen Suomen Salibandyliiton ja SSBL Salibandy Oy:n palveluksessa pääsarjojen ja Suomen Cupin kilpailutoiminnoista vastaavana. Tämä vuosipäivä jää tällä erää myös viimeiseksi, sillä olen päättänyt tarttua tarjoutuneeseen haasteeseen laaja-alaisen urheilun parissa. Aloitan uudessa työssäni 1.2.2019, Jyrki Paajanen toteaa.
 
– Olen todella kiitollinen, että olen saanut mahdollisuuden toimia aitiopaikalla meille kaikille rakkaan lajin parissa. Toivon että pääsen jatkamaan lajin parissa myös tulevaisuudessa, mutta erilaisissa tehtävissä, hän jatkaa.

– Tässä vaiheessa esitän erittäin suuren ja lämpimän kiitoksen kaikille, joiden kanssa olen saanut näiden vuosien aikana työskennellä niin seuroissa, erotuomaristossa, SSBL Salibandy Oy:ssä, Salibandyliitossa ja sen luottamuselimissä, kuin muissakin kumppanuuksissa ja verkostoissa.

– Salibandyliitto kiittää jo tässä vaiheessa Jyrki Paajasta hänen panoksestaan salibandyn parissa ja toivottaa menestystä uusien haasteiden parissa, toivottaa kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen.

Uuden pääsarjapäällikön rekrytointi käynnistyy välittömästi. Ennen kuin uusi pääsarjapäällikkö saadaan valittua tehtäviä 1.2.2019 alkaen hoitaa kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen.

Jaa artikkeli