P22- ja T18-sarjoissa alkavat mitalipelit – T21- ja P19-finaaleissa nähty trillereitä

P22-sarjassa kauden 2022-23 loppuotteluihin tiensä ovat raivanneet Classic ja Indians. T18-sarjan finaaliparina on puolestaan Classic – EräViikingit, kuten myös käynnissä olevissa T21-finaaleissa. P19-sarjassa Classic on voiton päässä mestaruudesta. P17 SM-kullan pääsiäisenä varmisti EräViikingit.

P22:ssa Suomen mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Finaalisarja käynnistyy perjantaina 14.4. Classicin kotikentällä. Mahdollinen viides loppuottelu on vuorossa maanantaina 24.4. Pronssiottelussa lauantaina kohtaavat EräViikingit ja SPV.

T18-finaaleissa nähdään myös Classic, joka saa vastaansa EräViikingit. Tässä sarjassa mestaruus heltiää kahdella voitolla. Ensimmäinen kohtaaminen on lauantaina ja mitalipöytä katettuna päivää myöhemmin. Kolmas finaali pelataan tarvittaessa Classicin kotikentällä tiistaina 18.4. Pronssiottelussa lauantaina Northern Starsin kotikentälle saapuu SaiPa Lappeenrannasta.

T21 SM-sarjan paras viidestä -finaalisarjassa tänään on vuorossa kolmas loppuottelu. Sarja etenee äärimmäisen tasaisena, sillä voitot ovat 1-1 ja molemmat ottelut ovat venyneet jatkoajalle. Ensimmäisen voitti Classic kotikentällään 4-3 ja toisen EräViikingit Mosahallissa samoin lukemin. Mestaruus on ensimmäisen kerran katkolla tämän illan ottelun voittajalle perjantaina 14.4. Mahdollinen viides finaali pelataan maanantaina 17. päivä Ideapark Lempäälän Bläk Boksissa.

T21-pronssia sai SBS Wirmo/TPS voitettuaan viime viikonloppuna Northern Starsin 10-3.

P19-ikäluokan paras viidestä -finaalisarjassa (SBS Wirmo/Masku – Classic) tilanne on Classicille 2-1. Sarja on katkolla ensimmäistä kertaa Bläk Boksissa 15.4. klo 17.30. Ikäluokan pronssia voitti EräViikingit kukistettuaan Josban pronssiottelussa 3-2.

P17-sarjan SM-kultaa juhlii EräViikingit, joka voitti kahdesti OLS:n (9-8 ja 9-7) 7.4. ja 9.4. käydyissä kamppailuissa. Myös pronssiottelu oli runsasmaalinen. Siinä Classic kaatoi Indiansin luvuin 11-9.