P18: Suomen mestaruus katkolla keskiviikkona Oulussa

SBS Wirmo/Masku on voiton päässä P18 SM-sarjan Suomen mestaruudesta. Kolmas loppuottelu pelataan Oulussa keskiviikkona.

Kauden 2021-22 loppuotteluihin tiensä raivasivat OLS ja SBS Wirmo/Masku.

Ensimmäinen finaali viime lauantaina OLS:n kotikentällä yli 350 katsojan edessä tarjosi trillerin, joka päättyi lopulta vieraiden 9-8-jatkoaikavoittoon. OLS johti peliä kahden erän jälkeen 5-2, mutta SBS Wirmo/Masku tuli kolmanteen päättäväisenä ja teki viisi maalia peräkkäistä maalia viiteen minuuttiin muuttaen tilanteeksi 5-7. Varsinainen peliaika päättyi lopulta 8-8-lukemiin.

Jatkoaikaa oli kulunut reilu kolme minuuttia, kun sankarin roolin otti Wirmo/Maskun Matias Koski voittomaalillaan.

Toinen loppuottelu oli vuorossa eilen Mynämäellä. Se eteni kotijoukkueen komennossa ja päättyi Wirmo/Maskun 6-4-voittoon. OLS pääsi ottelun puolivälissä maalin päähän ylivoimakavennuksella, mutta kolmannessa erässä Juho Harjunpää osui kahdesti ja kasvatti eron kolmeen. OLS onnistui vielä kerran pelatessaan ilman maalivahtia, mutta voitto jälleen Wirmo/Maskulle. HaNi-hallissa katsojia oli 307.

Ikäluokan pronssia sai EräViikingit, joka löi Oilers NG:n 8-4 lauantain mitalipelissä.