Oscar Salminen hakee isompaa vastuuta O2-Jyväskylästä

Happeen liigajoukkueessa pieneen rooliin jäänyt Oscar Salminen siirtyy O2-Jyväskylän väreihin.

O2-Jyväskylä sai lyödä vappuun mukavan sopimusuutisen, kun Oscar Salminen siirtyy ”Amppareihin” Salibandyliigan Happeesta.

Nyt 22-vuotias Oscar Salminen oli junioriurallaan kahdella viimeisellä kaudella Happeen A-junioreiden paras pistemies SM-sarjassa ja viimeisellä kaudella 2017-2018 hän voitti koko sarjan pistepörssin, kun 22 otteluun syntyi tehot 37+23=60. Viimeiset kaksi kautta ovat kuluneet sitten Happeen edustusjoukkueessa Salibandyliigassa, jossa vastuu on kuitenkin jäänyt melko pieneksi, vaikka tilastoihin on kertynytkin 51 ottelua. Vastuuta on tullut myös muutaman ottelun verran Happee Steamersissa 2- divisioonassa. Päättyneellä liigakaudella Salmisen sarakkeeseen merkittiin liigassa 25 ottelua, yksi maali ja yksi syöttöpiste. Amppareihin Salminen tuleekin juuri suuremman vastuun perässä, ja O2-Jyväskylä saa Oscarista todella suuren vastuunkantajan hyökkäykseensä tulevalle kaudelle.

Joukkueen pääkäskijä Joonas Kaasalainen oli mielissään, että myös Salminen halusi valita ensi kauden pelipaikakseen juuri O2-Jyväskylän:
– Oscar on todella kovan luokan kiinnitys ja vahvistus Ampiaisten joukkueelle. Kyseessä on todella motivoinut ja urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja. Juuri siksi on hienoa, että saamme hänet mukaan joukkueeseen. Hän tulee luontaisena maalintekijänä luultavimmin iskemään runsaammin höpöniä taululle Amppareiden sarakkeeseen!

Oscar Salminen on 13. sopimuspelaaja Amppareiden ensi kauden joukkueeseen.

O2-Jyväskylän sopimustilanne 30.4.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala ja Oscar Salminen.

O2-Jyväskylän tiedotteesta
Kuva: O2-Jyväskylä

Jaa artikkeli