Osallistu! - Kilpailusääntöjen muutoskysely avoinna

Salibandyliiton Sääntövaliokunta on valmistelemassa kauden 2022-23 kilpailusääntöjä ja jokaisella laji-ihmisellä on mahdollisuus vaikuttaa kilpailusääntöjen uudistamiseen ja kehittämiseen tekemällä muutosesityksiä.

– On tärkeää, että jokainen lajissa mukana oleva ihminen pääsee tekemään muutosehdotuksia kilpailusääntöihin”, korostaa Salibandyliiton sääntövaliokunnan puheenjohtaja Harri Karjala.

– Useamman vuoden ajan olemme kysyneet lajiväeltä muutosehdotuksia avoimella kyselyllä ja joka vuosi kentältä tulleita ehdotuksia on päätynyt myös uusiin kilpailusääntöihin, kertoo kilpailutoiminnan johtaja Ari Vehniäinen.

Esitykset tulee tehdä alla olevan linkin kautta su 21.11.2021 mennessä ja niiden tulee koskea ainoastaan kilpailusääntöjä (ei lajin pelisääntöjä, tulkintoja, tms.).

Kyselyn jälkeen ehdotettuja kilpailusääntöjen muutoksia käsitellään kilpailu-, erotuomari ja sääntövaliokunnissa ennen kuin liittohallitus lopulta käsittelee ja hyväksyy kilpailusäännöt. Kauden 2022-23 kilpailusäännöt julkaistaan maaliskuussa 2022.

Kauden 2021-22 Kilpailusäännöt löytyvät täältä.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli