Osallistu! - Kilpailusääntöjen muutoskysely avoinna

Salibandyliiton Sääntövaliokunta on valmistelemassa kauden 2023-24 kilpailusääntöjä ja jokaisella on nyt mahdollisuus vaikuttaa kilpailusääntöjen uudistamiseen ja kehittämiseen tekemällä muutosesityksiä.

– On tärkeää, että jokainen lajissa mukana oleva ihminen pääsee tekemään muutosehdotuksia kilpailusääntöihin, korostaa Sääntövaliokunnan puheenjohtaja Harri Karjala.

– Kysely on ollut jo pitkään osa kilpailusääntöjen päivitysprosessia, ja joka vuosi tämän kyselyn kautta on tullut ehdotuksia, jotka ovat päätyneet uusiin kilpailusääntöihin, kertoo kilpailutoiminnan johtaja Ari Vehniäinen.

Esitykset tulee tehdä alla olevan linkin kautta sunnuntaihin 20.11.2022 mennessä ja niiden tulee koskea ainoastaan kilpailusääntöjä (ei pelisääntöjä, tulkintoja, tms.).

Kyselyn jälkeen ehdotettuja kilpailusääntöjen muutoksia käsitellään kilpailu-, erotuomari- ja sääntövaliokunnissa ennen kuin liiton hallitus lopulta käsittelee ja hyväksyy kilpailusäännöt. Kauden 2023–24 kilpailusäännöt julkaistaan maaliskuussa 2023.

Kauden 2022–23 Kilpailusäännöt löytyy täältä.

Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli