OP Vakuutus ja salibandy jatkavat pitkää yhteistyötä

OP Vakuutus ja Salibandyliitto ovat sopineet jatkavansa jo yli 20 vuotta kestänyttä yhteistyötään myös seuraavien kolmen pelikauden ajan.

OP on jatkossakin Suomen miesten, naisten ja junioreiden salibandymaajoukkueiden ainoa virallinen vakuutusalan yhteistyökumppani. Yhteistyö on alkanut urheilijavakuutusten myötä jo 1990-luvulla ja jatkunut OP Pohjolan kautta nykymuotoon. Pitkäkestoinen kumppanuus luo arvoa ja kasvun elementtejä molemmille osapuolille.

– Haluamme salibandyn kasvavan jatkossakin ja luoda liikettä, joka synnyttää elämyksiä, hyvinvointia ja menestystä niin pelaajille kuin lajin parissa toimiville ja sitä seuraaville. OP on mahdollistanut salibandyn kasvua yli 20 vuotta ja on arvokasta, että vuorovaikutteinen yhteistyö jatkuu tulevinakin vuosina Salibandyliigasta maajoukkueisiin. OPn Sporttiturva ja Pohjola Sairaala konsepti vastaa vaativankin salibandyn harrastajan vakuutusturvaan, luotaa SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen (kuvassa keskellä).

– Salibandy tarjoaa elämyksiä niin harrastajille kuin yleisölle. OPlle pelaajien terveys ja siitä huolehtiminen ovat sydämenasioita. Yhteistyön jatkuessa tarjoamme salibandyseuroille myös uutta Sporttimestari-palveluamme, joka on kehitetty yhdessä Pohjola Sairaalan ja UKK-instituutin kanssa harrastevalmentajien sparraamiseksi ja urheiluvammojen ennaltaehkäisemiseksi, kertoo OP Vakuutuksen johtaja Markus Serni.

Kuva: Mika Hilska.

Jaa artikkeli