Olympiapäivä keskiviikkona Helsingissä – Ilmaistapahtuma kokoaa 20 lajia yhteen

Suomen Olympiakomitea järjestää Olympiapäivän Helsingin Olympiastadionilla keskiviikkona 20.7. klo 10–17. Olympiapäivä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, joka antaa yleisölle mahdollisuuden löytää kipinä uuteen liikuntaharrastukseen. Helsinkiläisseura M-team on mukana edustamassa ja esittelemässä salibandya.

Olympiapäivänä Stadionin ympäristö täyttyy lajipisteistä, joissa eri urheilulajien osaajat opastavat kokeilemaan lajeja. Esillä on yhteensä 20 lajija, joita pääsee maksutta testailemaan. Lajipisteiden lisäksi Olympiastadionin miljöössä voi heittäytyä suomalaisen olympiahistorian vietäväksi ja luvassa on huippu-urheilijoiden tapaamista, näyttelyitä sekä työpajoja.

Olympiapäivä-tapahtuma

Missä: Helsingin Olympiastadion, Paavo Nurmentie 1

Milloin: Ke 20.7. klo 10–17

Lisätietoja: olympiapäivä.fi

Salibandy on jo toista vuotta edustettuna helsinkiläisen salibandyseura M-teamin pisteellä. Paikanpäällä pääsee tutustumaan lajiin esimerkiksi ohjatun tekniikkaharjoittelun, haastavan tarkkuuslaukauksen tai ihan vaan pelaamisen merkeissä. Samalla pääsee tutustumaan M-Teamin suosittujen salibandykoulujen toimintaan.

-Olympiapäivä upea tilaisuus päästä tutustumaan ja ennen kaikkea kokeilemaan lukuisia eri liikuntamuotoja ja löytämään kipinä juuri itseään kiinnostavan lajin harrastamiseen, tiivistää M-teamin toiminnanjohtaja Jyrki Paajanen. Myös Salibandyliiton kiertuepromoottori Minja Kolkka odottaa päivää innolla.

-Olympiapäivässä pääsee näkemään ja kokeilemaan monia eri lajeja parhaassa miljöössä. Salibandypisteellä pääset kokeilemaan katusählyä ja nauttimaan kivoista peleistä kavereiden kanssa, kertoo Minja innostuneena.

Suomen Olympiakomitea järjestää tapahtuman yhteistyössä Helsingin kaupungin, Olympiastadionin, Urheilumuseon sekä Olympiakomitean jäsenjärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Jaa artikkeli